DRIESSENS & ZN B.V.B.A.

Contactgegevens DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRIESSENS & ZN B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWERPSEWEG 6; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16655137 (+32-16655137) 16655137 (+32-16655137)

Fax (fax): +32 (14) 281-16-35 +32 (14) 281-16-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRIESSENS & ZN B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRIESSENS & ZN B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRIESSENS & ZN B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRIESSENS & ZN B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRIESSENS & ZN B.V.B.A.
Products information DRIESSENS & ZN B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09216400146
Ondernemingsnummer: 6197082519
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DRIESSENS & ZN B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mazda; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRIESSENS & ZN B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for DRIESSENS & ZN B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRIESSENS & ZN B.V.B.A.
Addition kinds of activities for DRIESSENS & ZN B.V.B.A.

0115. Maïs | Corn
5154. Vee | Livestock
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
32310301. Aquaria en reflectoren, glas | Aquariums and reflectors, glass
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van DRIESSENS & ZN B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of DRIESSENS & ZN B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. DRIESSENS & ZN B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. Leave a respond for DRIESSENS & ZN B.V.B.A.. DRIESSENS & ZN B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRIESSENS & ZN B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten DRIESSENS & ZN B.V.B.A.
Location of DRIESSENS & ZN B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of DRIESSENS & ZN B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come DRIESSENS & ZN B.V.B.A. DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: DAFT RECORDS | JAN WILLEMSE | HANDBALCLUB MERKSEM | BONTE MAURICE & ROBERT | ECOLE PRIMAIRE

Other related companies as DRIESSENS & ZN B.V.B.A.: DAFT RECORDS | JAN WILLEMSE | HANDBALCLUB MERKSEM | BONTE MAURICE & ROBERT | ECOLE PRIMAIRE

DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRIESSENS & ZN B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09216400146. Het bedrijf DRIESSENS & ZN B.V.B.A. bevindt zich op het adres: KWERPSEWEG 6; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mazda; Voertuigen. Producten gemaakt in DRIESSENS & ZN B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRIESSENS & ZN B.V.B.A., openstaande posities, locatie van DRIESSENS & ZN B.V.B.A. op de kaart.

DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRIESSENS & ZN B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09216400146. The company DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is located at the address: KWERPSEWEG 6; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mazda; Voertuigen. Products created in DRIESSENS & ZN B.V.B.A. were not found.
The main activity of DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRIESSENS & ZN B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of DRIESSENS & ZN B.V.B.A., open positions, location of DRIESSENS & ZN B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRIESSENS & ZN B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRIESSENS & ZN B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRIESSENS & ZN B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRIESSENS & ZN B.V.B.A., employees, financial statistics.