SIEGERS ELEKTRO

Contactgegevens SIEGERS ELEKTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIEGERS ELEKTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIEGERS ELEKTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEEDIJK 31; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14425131 (+32-14425131) 14425131 (+32-14425131)

Fax (fax): +32 (59) 309-76-36 +32 (59) 309-76-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIEGERS ELEKTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIEGERS ELEKTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIEGERS ELEKTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIEGERS ELEKTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIEGERS ELEKTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIEGERS ELEKTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIEGERS ELEKTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIEGERS ELEKTRO
Products information SIEGERS ELEKTRO

BTW identificatienummer (tax): BE03529052734
Ondernemingsnummer: 9954681396
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Electriciens.. Produits: Fournitures pour ?lectriciens.. Produits: Luminaires.

Product categorie (product category): Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Installation 茅lectrique industrielle. Eclairage et 茅quipements du foyer. Installation 茅lectrique r茅sidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIEGERS ELEKTRO
(Get full report from official database of BE for SIEGERS ELEKTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIEGERS ELEKTRO
Addition kinds of activities for SIEGERS ELEKTRO

28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
28920204. Cycloniet, rdx | Cyclonite, rdx
31110305. Embossing van leer | Embossing of leather
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
50489904. Optometrische apparatuur en benodigdheden | Optometric equipment and supplies
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
83229904. Reishulp | Travelers' aid
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij SIEGERS ELEKTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIEGERS ELEKTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIEGERS ELEKTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIEGERS ELEKTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

Zoek naar antwoorden van SIEGERS ELEKTRO in sociale netwerken
Look for responds of SIEGERS ELEKTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIEGERS ELEKTRO. Laat een reactie achter voor SIEGERS ELEKTRO. SIEGERS ELEKTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIEGERS ELEKTRO. Leave a respond for SIEGERS ELEKTRO. SIEGERS ELEKTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIEGERS ELEKTRO op de google maps. Adres en contacten SIEGERS ELEKTRO
Location of SIEGERS ELEKTRO on the google maps. Address and contacts of SIEGERS ELEKTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come SIEGERS ELEKTRO SIEGERS ELEKTRO: BUREAU L?ECLUSE | Haarmode Peter | Sphinx | C. DESMEDT | CHRISTIAENS YVAN (Jump Castle)

Other related companies as SIEGERS ELEKTRO: BUREAU L?ECLUSE | Haarmode Peter | Sphinx | C. DESMEDT | CHRISTIAENS YVAN (Jump Castle)

SIEGERS ELEKTRO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIEGERS ELEKTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03529052734. Het bedrijf SIEGERS ELEKTRO bevindt zich op het adres: VEEDIJK 31; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Installation 茅lectrique industrielle. Eclairage et 茅quipements du foyer. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Electriciens.. Produits: Fournitures pour ?lectriciens.. Produits: Luminaires..
De hoofdactiviteit van SIEGERS ELEKTRO is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIEGERS ELEKTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIEGERS ELEKTRO, openstaande posities, locatie van SIEGERS ELEKTRO op de kaart.

SIEGERS ELEKTRO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIEGERS ELEKTRO, company assigned to the tax number BE03529052734. The company SIEGERS ELEKTRO is located at the address: VEEDIJK 31; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Installation 茅lectrique industrielle. Eclairage et 茅quipements du foyer. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. List of products are Activit茅s: Electriciens.. Produits: Fournitures pour ?lectriciens.. Produits: Luminaires..
The main activity of SIEGERS ELEKTRO is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SIEGERS ELEKTRO is not available. You also can look at reviews of SIEGERS ELEKTRO, open positions, location of SIEGERS ELEKTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIEGERS ELEKTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIEGERS ELEKTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIEGERS ELEKTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIEGERS ELEKTRO, employees, financial statistics.