DRUGMAND-EMAS-GECOM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • DRUGMAND-EMAS-GECOM

Contactgegevens DRUGMAND-EMAS-GECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUGMAND-EMAS-GECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUGMAND-EMAS-GECOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BAVAYLEI 107-110; 1800; VILVORDE, België

Telefoon (phone): 22516060 (+32-22516060) 22516060 (+32-22516060)

Fax (fax): +32 (59) 141-42-67 +32 (59) 141-42-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUGMAND-EMAS-GECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUGMAND-EMAS-GECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUGMAND-EMAS-GECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUGMAND-EMAS-GECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUGMAND-EMAS-GECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUGMAND-EMAS-GECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUGMAND-EMAS-GECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUGMAND-EMAS-GECOM
Products information DRUGMAND-EMAS-GECOM

BTW identificatienummer (tax): BE04350006103
Ondernemingsnummer: 8425659179
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Fournitures pour ?lectriciens.

Product categorie (product category): Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUGMAND-EMAS-GECOM
(Get full report from official database of BE for DRUGMAND-EMAS-GECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUGMAND-EMAS-GECOM
Addition kinds of activities for DRUGMAND-EMAS-GECOM

899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
30110102. Vliegtuigen binnenbanden | Airplane inner tubes
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
50840401. Derricks | Derricks

Werken bij DRUGMAND-EMAS-GECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUGMAND-EMAS-GECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUGMAND-EMAS-GECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUGMAND-EMAS-GECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DRUGMAND-EMAS-GECOM in sociale netwerken
Look for responds of DRUGMAND-EMAS-GECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUGMAND-EMAS-GECOM. Laat een reactie achter voor DRUGMAND-EMAS-GECOM. DRUGMAND-EMAS-GECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUGMAND-EMAS-GECOM. Leave a respond for DRUGMAND-EMAS-GECOM. DRUGMAND-EMAS-GECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUGMAND-EMAS-GECOM op de google maps. Adres en contacten DRUGMAND-EMAS-GECOM
Location of DRUGMAND-EMAS-GECOM on the google maps. Address and contacts of DRUGMAND-EMAS-GECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUGMAND-EMAS-GECOM DRUGMAND-EMAS-GECOM: RESTAURANT DE MARMIET | Debroux Louis | TOM WITTEBROODT | ELECTRABEL | Niriam Pelzen

Other related companies as DRUGMAND-EMAS-GECOM: RESTAURANT DE MARMIET | Debroux Louis | TOM WITTEBROODT | ELECTRABEL | Niriam Pelzen

DRUGMAND-EMAS-GECOM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUGMAND-EMAS-GECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350006103. Het bedrijf DRUGMAND-EMAS-GECOM bevindt zich op het adres: DE BAVAYLEI 107-110; 1800; VILVORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour ?lectriciens..
De hoofdactiviteit van DRUGMAND-EMAS-GECOM is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUGMAND-EMAS-GECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUGMAND-EMAS-GECOM, openstaande posities, locatie van DRUGMAND-EMAS-GECOM op de kaart.

DRUGMAND-EMAS-GECOM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUGMAND-EMAS-GECOM, company assigned to the tax number BE04350006103. The company DRUGMAND-EMAS-GECOM is located at the address: DE BAVAYLEI 107-110; 1800; VILVORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel 茅lectrique and 茅lectronique Gr. List of products are Produits: Fournitures pour ?lectriciens..
The main activity of DRUGMAND-EMAS-GECOM is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUGMAND-EMAS-GECOM is not available. You also can look at reviews of DRUGMAND-EMAS-GECOM, open positions, location of DRUGMAND-EMAS-GECOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUGMAND-EMAS-GECOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUGMAND-EMAS-GECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUGMAND-EMAS-GECOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUGMAND-EMAS-GECOM, employees, financial statistics.