FICHET SECURITY

Contactgegevens FICHET SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FICHET SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FICHET SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU XX AO?T 19; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42223127 (+32-42223127) 42223127 (+32-42223127)

Fax (fax): +32 (10) 953-48-40 +32 (10) 953-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FICHET SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FICHET SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FICHET SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FICHET SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FICHET SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FICHET SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FICHET SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FICHET SECURITY
Products information FICHET SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE05780426025
Ondernemingsnummer: 4960571289
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Activit茅s: Portes Blind茅es, Portes Coupe-Feu, Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses, Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s.

Product categorie (product category): Mat茅riel scientifique and technique Fab. Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FICHET SECURITY
(Get full report from official database of BE for FICHET SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FICHET SECURITY
Addition kinds of activities for FICHET SECURITY

6732. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
28210202. Acrylonitril-butadieen-styreenharsen, absharsen | Acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)

Werken bij FICHET SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FICHET SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FICHET SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FICHET SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van FICHET SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of FICHET SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FICHET SECURITY. Laat een reactie achter voor FICHET SECURITY. FICHET SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FICHET SECURITY. Leave a respond for FICHET SECURITY. FICHET SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FICHET SECURITY op de google maps. Adres en contacten FICHET SECURITY
Location of FICHET SECURITY on the google maps. Address and contacts of FICHET SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come FICHET SECURITY FICHET SECURITY: Basse Terres | Lemmens A | Biobest NV | MARTENS BILJARTS | DE POST

Other related companies as FICHET SECURITY: Basse Terres | Lemmens A | Biobest NV | MARTENS BILJARTS | DE POST

FICHET SECURITY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FICHET SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780426025. Het bedrijf FICHET SECURITY bevindt zich op het adres: PLACE DU XX AO?T 19; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel scientifique and technique Fab. Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Portes Blind茅es, Portes Coupe-Feu, Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses, Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s..
De hoofdactiviteit van FICHET SECURITY is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FICHET SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FICHET SECURITY, openstaande posities, locatie van FICHET SECURITY op de kaart.

FICHET SECURITY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FICHET SECURITY, company assigned to the tax number BE05780426025. The company FICHET SECURITY is located at the address: PLACE DU XX AO?T 19; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel scientifique and technique Fab. Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Produits & Activit茅s: Portes Blind茅es, Portes Coupe-Feu, Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. Produits: Chronom猫tres Enregistreurs & Pointeuses, Mat茅riel de Contr?le d'Acc猫s..
The main activity of FICHET SECURITY is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FICHET SECURITY is not available. You also can look at reviews of FICHET SECURITY, open positions, location of FICHET SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FICHET SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FICHET SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FICHET SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FICHET SECURITY, employees, financial statistics.