MOBISTAR CENTER IMPULS

Contactgegevens MOBISTAR CENTER IMPULS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER IMPULS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER IMPULS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTRAAT 65; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34890477 (+32-34890477) 34890477 (+32-34890477)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER IMPULS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER IMPULS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER IMPULS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER IMPULS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER IMPULS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER IMPULS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER IMPULS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER IMPULS
Products information MOBISTAR CENTER IMPULS

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones. Services: Service d'Entretien, Service de R茅parations.. Produits: T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, Accessoires de T茅l茅phonie, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER IMPULS
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER IMPULS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER IMPULS
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER IMPULS

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
32950203. Klei, gemalen of anderszins behandeld | Clay, ground or otherwise treated
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij MOBISTAR CENTER IMPULS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER IMPULS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER IMPULS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER IMPULS. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER IMPULS in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER IMPULS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER IMPULS. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER IMPULS. MOBISTAR CENTER IMPULS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER IMPULS. Leave a respond for MOBISTAR CENTER IMPULS. MOBISTAR CENTER IMPULS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER IMPULS op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER IMPULS
Location of MOBISTAR CENTER IMPULS on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER IMPULS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER IMPULS MOBISTAR CENTER IMPULS: Centre Dento-Facial d'Amercoeur | M. DUBOIS | Poussi猫res | D. VERSTRAETE | Vandevelde D

Other related companies as MOBISTAR CENTER IMPULS: Centre Dento-Facial d'Amercoeur | M. DUBOIS | Poussi猫res | D. VERSTRAETE | Vandevelde D

MOBISTAR CENTER IMPULS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER IMPULS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf MOBISTAR CENTER IMPULS bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTRAAT 65; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones. Services: Service d'Entretien, Service de R茅parations.. Produits: T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, Accessoires de T茅l茅phonie, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER IMPULS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER IMPULS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER IMPULS, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER IMPULS op de kaart.

MOBISTAR CENTER IMPULS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER IMPULS, company assigned to the tax number BE05868591308. The company MOBISTAR CENTER IMPULS is located at the address: ANTWERPSESTRAAT 65; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Services de t茅l茅communications. Syst猫mes de t茅l茅communications. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits & Services: Centres d'Appels T茅l茅phoniques 脿 Bas Prix, T茅l茅phones, Equipement de T茅l茅communications.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques, Equipement de T茅l茅communications, T茅l茅phones. Services: Service d'Entretien, Service de R茅parations.. Produits: T茅l茅phones, T茅l茅phones Mobiles, Accessoires de T茅l茅phonie, Mat茅riel de T茅l茅communications, R茅pondeurs..
The main activity of MOBISTAR CENTER IMPULS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER IMPULS is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER IMPULS, open positions, location of MOBISTAR CENTER IMPULS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER IMPULS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER IMPULS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER IMPULS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER IMPULS, employees, financial statistics.