VOET BART -BEELD EN GELUID

Contactgegevens VOET BART -BEELD EN GELUID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOET BART -BEELD EN GELUID: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOET BART -BEELD EN GELUID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 82; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15312028 (+32-15312028) 15312028 (+32-15312028)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOET BART -BEELD EN GELUID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOET BART -BEELD EN GELUID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOET BART -BEELD EN GELUID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOET BART -BEELD EN GELUID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOET BART -BEELD EN GELUID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOET BART -BEELD EN GELUID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOET BART -BEELD EN GELUID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOET BART -BEELD EN GELUID
Products information VOET BART -BEELD EN GELUID

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Appareils R茅par茅s: T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOET BART -BEELD EN GELUID
(Get full report from official database of BE for VOET BART -BEELD EN GELUID)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOET BART -BEELD EN GELUID
Addition kinds of activities for VOET BART -BEELD EN GELUID

28699921. Glycolethers | Glycol ethers
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment
50990501. CD's | Compact discs
76990503. Industrieel reinigen | Industrial equipment cleaning

Werken bij VOET BART -BEELD EN GELUID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOET BART -BEELD EN GELUID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOET BART -BEELD EN GELUID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOET BART -BEELD EN GELUID. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van VOET BART -BEELD EN GELUID in sociale netwerken
Look for responds of VOET BART -BEELD EN GELUID in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOET BART -BEELD EN GELUID. Laat een reactie achter voor VOET BART -BEELD EN GELUID. VOET BART -BEELD EN GELUID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOET BART -BEELD EN GELUID. Leave a respond for VOET BART -BEELD EN GELUID. VOET BART -BEELD EN GELUID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOET BART -BEELD EN GELUID op de google maps. Adres en contacten VOET BART -BEELD EN GELUID
Location of VOET BART -BEELD EN GELUID on the google maps. Address and contacts of VOET BART -BEELD EN GELUID

Andere gerelateerde bedrijven als come VOET BART -BEELD EN GELUID VOET BART -BEELD EN GELUID: JOEL DE WIT | Primacom | Sur Le Piery | COIFFURE RENSON | GERT SMET

Other related companies as VOET BART -BEELD EN GELUID: JOEL DE WIT | Primacom | Sur Le Piery | COIFFURE RENSON | GERT SMET

VOET BART -BEELD EN GELUID is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOET BART -BEELD EN GELUID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf VOET BART -BEELD EN GELUID bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 82; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Lijst met producten zijn Appareils R茅par茅s: T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van VOET BART -BEELD EN GELUID is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOET BART -BEELD EN GELUID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOET BART -BEELD EN GELUID, openstaande posities, locatie van VOET BART -BEELD EN GELUID op de kaart.

VOET BART -BEELD EN GELUID is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOET BART -BEELD EN GELUID, company assigned to the tax number BE04232727050. The company VOET BART -BEELD EN GELUID is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 82; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. List of products are Appareils R茅par茅s: T茅l茅viseurs, Magn茅toscopes.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of VOET BART -BEELD EN GELUID is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOET BART -BEELD EN GELUID is not available. You also can look at reviews of VOET BART -BEELD EN GELUID, open positions, location of VOET BART -BEELD EN GELUID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOET BART -BEELD EN GELUID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOET BART -BEELD EN GELUID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOET BART -BEELD EN GELUID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOET BART -BEELD EN GELUID, employees, financial statistics.