S.F.ELECTRONIC SPRL.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • S.F.ELECTRONIC SPRL.
Private companiesRailroad Transportation • S.F.ELECTRONIC SPRL.

Contactgegevens S.F.ELECTRONIC SPRL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.F.ELECTRONIC SPRL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.F.ELECTRONIC SPRL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COURTEJOIE 10; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83214523 (+32-83214523) 83214523 (+32-83214523)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.F.ELECTRONIC SPRL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.F.ELECTRONIC SPRL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.F.ELECTRONIC SPRL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.F.ELECTRONIC SPRL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.F.ELECTRONIC SPRL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.F.ELECTRONIC SPRL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.F.ELECTRONIC SPRL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.F.ELECTRONIC SPRL.
Products information S.F.ELECTRONIC SPRL.

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: Jeux Vid茅o, Jeux Informatiques, Hi-Fi.. Produits: Ordinateurs, Logiciels, Jeux Informatiques, Imprimantes.. Produits: P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.F.ELECTRONIC SPRL.
(Get full report from official database of BE for S.F.ELECTRONIC SPRL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.F.ELECTRONIC SPRL.
Addition kinds of activities for S.F.ELECTRONIC SPRL.

07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
20139908. Lamsstoofpot, Uit gekocht vlees | Lamb stew, from purchased meat
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
59329903. Muziekinstrumenten, tweedehands | Musical instruments, secondhand
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij S.F.ELECTRONIC SPRL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.F.ELECTRONIC SPRL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.F.ELECTRONIC SPRL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.F.ELECTRONIC SPRL.. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

Zoek naar antwoorden van S.F.ELECTRONIC SPRL. in sociale netwerken
Look for responds of S.F.ELECTRONIC SPRL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.F.ELECTRONIC SPRL.. Laat een reactie achter voor S.F.ELECTRONIC SPRL.. S.F.ELECTRONIC SPRL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.F.ELECTRONIC SPRL.. Leave a respond for S.F.ELECTRONIC SPRL.. S.F.ELECTRONIC SPRL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.F.ELECTRONIC SPRL. op de google maps. Adres en contacten S.F.ELECTRONIC SPRL.
Location of S.F.ELECTRONIC SPRL. on the google maps. Address and contacts of S.F.ELECTRONIC SPRL.

Andere gerelateerde bedrijven als come S.F.ELECTRONIC SPRL. S.F.ELECTRONIC SPRL.: DUIVENBOND | Toussaint L | ANNIE DE TEMMERMAN | D.W.B. Motors | J. GLORIE

Other related companies as S.F.ELECTRONIC SPRL.: DUIVENBOND | Toussaint L | ANNIE DE TEMMERMAN | D.W.B. Motors | J. GLORIE

S.F.ELECTRONIC SPRL. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.F.ELECTRONIC SPRL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf S.F.ELECTRONIC SPRL. bevindt zich op het adres: RUE COURTEJOIE 10; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: Jeux Vid茅o, Jeux Informatiques, Hi-Fi.. Produits: Ordinateurs, Logiciels, Jeux Informatiques, Imprimantes.. Produits: P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van S.F.ELECTRONIC SPRL. is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.F.ELECTRONIC SPRL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.F.ELECTRONIC SPRL., openstaande posities, locatie van S.F.ELECTRONIC SPRL. op de kaart.

S.F.ELECTRONIC SPRL. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.F.ELECTRONIC SPRL., company assigned to the tax number BE04501068115. The company S.F.ELECTRONIC SPRL. is located at the address: RUE COURTEJOIE 10; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: Jeux Vid茅o, Jeux Informatiques, Hi-Fi.. Produits: Ordinateurs, Logiciels, Jeux Informatiques, Imprimantes.. Produits: P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of S.F.ELECTRONIC SPRL. is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of S.F.ELECTRONIC SPRL. is not available. You also can look at reviews of S.F.ELECTRONIC SPRL., open positions, location of S.F.ELECTRONIC SPRL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.F.ELECTRONIC SPRL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.F.ELECTRONIC SPRL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.F.ELECTRONIC SPRL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.F.ELECTRONIC SPRL., employees, financial statistics.