MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI
Private companiesTransportation by Air • MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

Contactgegevens MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VIVIER 88; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61217181 (+32-61217181) 61217181 (+32-61217181)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI
Products information MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: GSM.. Produits: T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, Accessoires de T茅l茅phonie, R茅pondeurs, T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

541102. Supermarkt | Convenience stores
731301. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
44910100. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services

Werken bij MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. Leave a respond for MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI. MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI
Location of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: ESSO | CAMILLE SCHELLIS | Dergent B | THIERRY MORTELMANS | F.C. JONCAR

Other related companies as MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI: ESSO | CAMILLE SCHELLIS | Dergent B | THIERRY MORTELMANS | F.C. JONCAR

MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI bevindt zich op het adres: RUE DU VIVIER 88; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, Accessoires de T茅l茅phonie, R茅pondeurs, T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI op de kaart.

MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, company assigned to the tax number BE01880004882. The company MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is located at the address: RUE DU VIVIER 88; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits: T茅l茅phones, Mat茅riel de T茅l茅communications, Accessoires de T茅l茅phonie, R茅pondeurs, T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, open positions, location of MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI, employees, financial statistics.