ELECTRO MEERHOUT

Contactgegevens ELECTRO MEERHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO MEERHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO MEERHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOORSTRAAT 8; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14300367 (+32-14300367) 14300367 (+32-14300367)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO MEERHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO MEERHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO MEERHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO MEERHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO MEERHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO MEERHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO MEERHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO MEERHOUT
Products information ELECTRO MEERHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO MEERHOUT
(Get full report from official database of BE for ELECTRO MEERHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO MEERHOUT
Addition kinds of activities for ELECTRO MEERHOUT

3761. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
333901. Lood en zink | Lead and zinc
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
36480201. spotlights | Spotlights

Werken bij ELECTRO MEERHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO MEERHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO MEERHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO MEERHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van ELECTRO MEERHOUT in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO MEERHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO MEERHOUT. Laat een reactie achter voor ELECTRO MEERHOUT. ELECTRO MEERHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO MEERHOUT. Leave a respond for ELECTRO MEERHOUT. ELECTRO MEERHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO MEERHOUT op de google maps. Adres en contacten ELECTRO MEERHOUT
Location of ELECTRO MEERHOUT on the google maps. Address and contacts of ELECTRO MEERHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO MEERHOUT ELECTRO MEERHOUT: FEYAERTS | Cannière G | R. DUMONT | M.C. AVEMOTT | VANBEL DANNY

Other related companies as ELECTRO MEERHOUT: FEYAERTS | Cannière G | R. DUMONT | M.C. AVEMOTT | VANBEL DANNY

ELECTRO MEERHOUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO MEERHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf ELECTRO MEERHOUT bevindt zich op het adres: GOORSTRAAT 8; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Lijst met producten zijn Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van ELECTRO MEERHOUT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO MEERHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO MEERHOUT, openstaande posities, locatie van ELECTRO MEERHOUT op de kaart.

ELECTRO MEERHOUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO MEERHOUT, company assigned to the tax number BE06812042236. The company ELECTRO MEERHOUT is located at the address: GOORSTRAAT 8; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. List of products are Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of ELECTRO MEERHOUT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO MEERHOUT is not available. You also can look at reviews of ELECTRO MEERHOUT, open positions, location of ELECTRO MEERHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO MEERHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO MEERHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO MEERHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO MEERHOUT, employees, financial statistics.