ANCIA ETS

Contactgegevens ANCIA ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANCIA ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANCIA ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FOULIA 4A; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85711367 (+32-85711367) 85711367 (+32-85711367)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANCIA ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANCIA ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANCIA ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANCIA ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANCIA ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANCIA ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANCIA ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANCIA ETS
Products information ANCIA ETS

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANCIA ETS
(Get full report from official database of BE for ANCIA ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANCIA ETS
Addition kinds of activities for ANCIA ETS

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
72310200. Schoonheidsscholen | Beauty schools
73749902. Data processing service | Data processing service

Werken bij ANCIA ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANCIA ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANCIA ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANCIA ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van ANCIA ETS in sociale netwerken
Look for responds of ANCIA ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANCIA ETS. Laat een reactie achter voor ANCIA ETS. ANCIA ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANCIA ETS. Leave a respond for ANCIA ETS. ANCIA ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANCIA ETS op de google maps. Adres en contacten ANCIA ETS
Location of ANCIA ETS on the google maps. Address and contacts of ANCIA ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANCIA ETS ANCIA ETS: Decof B.V.B.A. | INSTITUUT NANCY | ALLDESIGN | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | INES GHYSELINCK

Other related companies as ANCIA ETS: Decof B.V.B.A. | INSTITUUT NANCY | ALLDESIGN | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | INES GHYSELINCK

ANCIA ETS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANCIA ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf ANCIA ETS bevindt zich op het adres: RUE FOULIA 4A; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van ANCIA ETS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANCIA ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANCIA ETS, openstaande posities, locatie van ANCIA ETS op de kaart.

ANCIA ETS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANCIA ETS, company assigned to the tax number BE06734863281. The company ANCIA ETS is located at the address: RUE FOULIA 4A; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of ANCIA ETS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANCIA ETS is not available. You also can look at reviews of ANCIA ETS, open positions, location of ANCIA ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANCIA ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANCIA ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANCIA ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANCIA ETS, employees, financial statistics.