MAAK HET ZELF VERVOORT

Contactgegevens MAAK HET ZELF VERVOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAAK HET ZELF VERVOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAAK HET ZELF VERVOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR.-VAN DE PERRESTRAAT 173; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14580373 (+32-14580373) 14580373 (+32-14580373)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAAK HET ZELF VERVOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAAK HET ZELF VERVOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAAK HET ZELF VERVOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAAK HET ZELF VERVOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAAK HET ZELF VERVOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAAK HET ZELF VERVOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAAK HET ZELF VERVOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAAK HET ZELF VERVOORT
Products information MAAK HET ZELF VERVOORT

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAAK HET ZELF VERVOORT
(Get full report from official database of BE for MAAK HET ZELF VERVOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAAK HET ZELF VERVOORT
Addition kinds of activities for MAAK HET ZELF VERVOORT

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
50630201. Dozen en fittingen, elektrisch | Boxes and fittings, electrical

Werken bij MAAK HET ZELF VERVOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAAK HET ZELF VERVOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAAK HET ZELF VERVOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAAK HET ZELF VERVOORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van MAAK HET ZELF VERVOORT in sociale netwerken
Look for responds of MAAK HET ZELF VERVOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAAK HET ZELF VERVOORT. Laat een reactie achter voor MAAK HET ZELF VERVOORT. MAAK HET ZELF VERVOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAAK HET ZELF VERVOORT. Leave a respond for MAAK HET ZELF VERVOORT. MAAK HET ZELF VERVOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAAK HET ZELF VERVOORT op de google maps. Adres en contacten MAAK HET ZELF VERVOORT
Location of MAAK HET ZELF VERVOORT on the google maps. Address and contacts of MAAK HET ZELF VERVOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAAK HET ZELF VERVOORT MAAK HET ZELF VERVOORT: Ramboer Ides Fiduciaire NV | OSCAR CATRYSSE | EMMANUEL JACQMARD | TALBOT HOUSE | Renée (Friterie)

Other related companies as MAAK HET ZELF VERVOORT: Ramboer Ides Fiduciaire NV | OSCAR CATRYSSE | EMMANUEL JACQMARD | TALBOT HOUSE | Renée (Friterie)

MAAK HET ZELF VERVOORT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAAK HET ZELF VERVOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf MAAK HET ZELF VERVOORT bevindt zich op het adres: DR.-VAN DE PERRESTRAAT 173; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Quincailleries. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van MAAK HET ZELF VERVOORT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAAK HET ZELF VERVOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAAK HET ZELF VERVOORT, openstaande posities, locatie van MAAK HET ZELF VERVOORT op de kaart.

MAAK HET ZELF VERVOORT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAAK HET ZELF VERVOORT, company assigned to the tax number BE07047973632. The company MAAK HET ZELF VERVOORT is located at the address: DR.-VAN DE PERRESTRAAT 173; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Quincailleries. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of MAAK HET ZELF VERVOORT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAAK HET ZELF VERVOORT is not available. You also can look at reviews of MAAK HET ZELF VERVOORT, open positions, location of MAAK HET ZELF VERVOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAAK HET ZELF VERVOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAAK HET ZELF VERVOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAAK HET ZELF VERVOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAAK HET ZELF VERVOORT, employees, financial statistics.