SANITAIR FIERENS

Contactgegevens SANITAIR FIERENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANITAIR FIERENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANITAIR FIERENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 107; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15277712 (+32-15277712) 15277712 (+32-15277712)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANITAIR FIERENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANITAIR FIERENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANITAIR FIERENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANITAIR FIERENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANITAIR FIERENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANITAIR FIERENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANITAIR FIERENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANITAIR FIERENS
Products information SANITAIR FIERENS

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Jacuzzis.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANITAIR FIERENS
(Get full report from official database of BE for SANITAIR FIERENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANITAIR FIERENS
Addition kinds of activities for SANITAIR FIERENS

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
28340402. Koude middelen | Cold remedies
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic
80499904. Pedicure | Chiropodist

Werken bij SANITAIR FIERENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANITAIR FIERENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANITAIR FIERENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANITAIR FIERENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van SANITAIR FIERENS in sociale netwerken
Look for responds of SANITAIR FIERENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANITAIR FIERENS. Laat een reactie achter voor SANITAIR FIERENS. SANITAIR FIERENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANITAIR FIERENS. Leave a respond for SANITAIR FIERENS. SANITAIR FIERENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANITAIR FIERENS op de google maps. Adres en contacten SANITAIR FIERENS
Location of SANITAIR FIERENS on the google maps. Address and contacts of SANITAIR FIERENS

Andere gerelateerde bedrijven als come SANITAIR FIERENS SANITAIR FIERENS: Herli | AMBASSY OF NORWAY | L?ECAILLER DU ST-JEAN | HOME SAINT-JOSEPH | MARCEL VAN AUDENHOVE

Other related companies as SANITAIR FIERENS: Herli | AMBASSY OF NORWAY | L?ECAILLER DU ST-JEAN | HOME SAINT-JOSEPH | MARCEL VAN AUDENHOVE

SANITAIR FIERENS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANITAIR FIERENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf SANITAIR FIERENS bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 107; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Jacuzzis.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous..
De hoofdactiviteit van SANITAIR FIERENS is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANITAIR FIERENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANITAIR FIERENS, openstaande posities, locatie van SANITAIR FIERENS op de kaart.

SANITAIR FIERENS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANITAIR FIERENS, company assigned to the tax number BE06418731689. The company SANITAIR FIERENS is located at the address: GENTSESTEENWEG 107; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. List of products are Installation & Entretien: Plomberie, Installation de Jacuzzis.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous..
The main activity of SANITAIR FIERENS is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANITAIR FIERENS is not available. You also can look at reviews of SANITAIR FIERENS, open positions, location of SANITAIR FIERENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANITAIR FIERENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANITAIR FIERENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANITAIR FIERENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANITAIR FIERENS, employees, financial statistics.