BRICO MAT NOUVEAUX

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BRICO MAT NOUVEAUX
Private companiesDepository Institutions • BRICO MAT NOUVEAUX

Contactgegevens BRICO MAT NOUVEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRICO MAT NOUVEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRICO MAT NOUVEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE L'EAU ROUGE 1BB; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80880034 (+32-80880034) 80880034 (+32-80880034)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRICO MAT NOUVEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRICO MAT NOUVEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRICO MAT NOUVEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRICO MAT NOUVEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRICO MAT NOUVEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRICO MAT NOUVEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRICO MAT NOUVEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRICO MAT NOUVEAUX
Products information BRICO MAT NOUVEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Electriciens.. Produits: Planchers.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Rev锚tements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRICO MAT NOUVEAUX
(Get full report from official database of BE for BRICO MAT NOUVEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRICO MAT NOUVEAUX
Addition kinds of activities for BRICO MAT NOUVEAUX

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)

Werken bij BRICO MAT NOUVEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRICO MAT NOUVEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRICO MAT NOUVEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRICO MAT NOUVEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van BRICO MAT NOUVEAUX in sociale netwerken
Look for responds of BRICO MAT NOUVEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRICO MAT NOUVEAUX. Laat een reactie achter voor BRICO MAT NOUVEAUX. BRICO MAT NOUVEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRICO MAT NOUVEAUX. Leave a respond for BRICO MAT NOUVEAUX. BRICO MAT NOUVEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRICO MAT NOUVEAUX op de google maps. Adres en contacten BRICO MAT NOUVEAUX
Location of BRICO MAT NOUVEAUX on the google maps. Address and contacts of BRICO MAT NOUVEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BRICO MAT NOUVEAUX BRICO MAT NOUVEAUX: PREBETON EVERAERTS | Gazetteke('t) | FEDERALE POLITIE | La Cl茅 de Sol | BELGOFRIT

Other related companies as BRICO MAT NOUVEAUX: PREBETON EVERAERTS | Gazetteke('t) | FEDERALE POLITIE | La Cl茅 de Sol | BELGOFRIT

BRICO MAT NOUVEAUX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRICO MAT NOUVEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf BRICO MAT NOUVEAUX bevindt zich op het adres: ROUTE DE L'EAU ROUGE 1BB; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Rev锚tements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Electriciens.. Produits: Planchers.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van BRICO MAT NOUVEAUX is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRICO MAT NOUVEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRICO MAT NOUVEAUX, openstaande posities, locatie van BRICO MAT NOUVEAUX op de kaart.

BRICO MAT NOUVEAUX is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRICO MAT NOUVEAUX, company assigned to the tax number BE07188598632. The company BRICO MAT NOUVEAUX is located at the address: ROUTE DE L'EAU ROUGE 1BB; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Rev锚tements de sols and murs. List of products are Activit茅s: Electriciens.. Produits: Planchers.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of BRICO MAT NOUVEAUX is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRICO MAT NOUVEAUX is not available. You also can look at reviews of BRICO MAT NOUVEAUX, open positions, location of BRICO MAT NOUVEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRICO MAT NOUVEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRICO MAT NOUVEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRICO MAT NOUVEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRICO MAT NOUVEAUX, employees, financial statistics.