WERKHUIZEN MOERMAN

Contactgegevens WERKHUIZEN MOERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN MOERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN MOERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEYNSEELSTRAAT 82; 8580; AVELGEM, België

Telefoon (phone): 56644932 (+32-56644932) 56644932 (+32-56644932)

Fax (fax): +32 (11) 607-48-91 +32 (11) 607-48-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN MOERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN MOERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN MOERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN MOERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN MOERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN MOERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN MOERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN MOERMAN
Products information WERKHUIZEN MOERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE05855957031
Ondernemingsnummer: 2534515380
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN MOERMAN
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN MOERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN MOERMAN
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN MOERMAN

13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
28360503. virussen | Viruses
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
32719904. Blokken, beton: schoorsteen of open haard | Blocks, concrete: chimney or fireplace
34420403. Hangar deuren, metaal | Hangar doors, metal
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij WERKHUIZEN MOERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN MOERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN MOERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN MOERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN MOERMAN in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN MOERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN MOERMAN. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN MOERMAN. WERKHUIZEN MOERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN MOERMAN. Leave a respond for WERKHUIZEN MOERMAN. WERKHUIZEN MOERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN MOERMAN op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN MOERMAN
Location of WERKHUIZEN MOERMAN on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN MOERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN MOERMAN WERKHUIZEN MOERMAN: ETABLISSEMENTS HOSLET SA | ROGER JANSSENS | BANCONTACT-MISTER CASH | VRANCKX NV | A.D.C. COMPUTING

Other related companies as WERKHUIZEN MOERMAN: ETABLISSEMENTS HOSLET SA | ROGER JANSSENS | BANCONTACT-MISTER CASH | VRANCKX NV | A.D.C. COMPUTING

WERKHUIZEN MOERMAN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN MOERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855957031. Het bedrijf WERKHUIZEN MOERMAN bevindt zich op het adres: LEYNSEELSTRAAT 82; 8580; AVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN MOERMAN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN MOERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN MOERMAN, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN MOERMAN op de kaart.

WERKHUIZEN MOERMAN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN MOERMAN, company assigned to the tax number BE05855957031. The company WERKHUIZEN MOERMAN is located at the address: LEYNSEELSTRAAT 82; 8580; AVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture, Mat茅riaux de Construction..
The main activity of WERKHUIZEN MOERMAN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN MOERMAN is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN MOERMAN, open positions, location of WERKHUIZEN MOERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN MOERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN MOERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN MOERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN MOERMAN, employees, financial statistics.