DAN JOAILLIER

Contactgegevens DAN JOAILLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAN JOAILLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAN JOAILLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA TOISON D´OR 40; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25141632 (+32-25141632) 25141632 (+32-25141632)

Fax (fax): +32 (4) 871-99-62 +32 (4) 871-99-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAN JOAILLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAN JOAILLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAN JOAILLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAN JOAILLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAN JOAILLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAN JOAILLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAN JOAILLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAN JOAILLIER
Products information DAN JOAILLIER

BTW identificatienummer (tax): BE04918548583
Ondernemingsnummer: 6364074707
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAN JOAILLIER
(Get full report from official database of BE for DAN JOAILLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAN JOAILLIER
Addition kinds of activities for DAN JOAILLIER

10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
13899920. Goed loggen | Well logging
27599906. Gravure, nec | Engraving, nec
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
57190502. Linens | Linens
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij DAN JOAILLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAN JOAILLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAN JOAILLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAN JOAILLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van DAN JOAILLIER in sociale netwerken
Look for responds of DAN JOAILLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAN JOAILLIER. Laat een reactie achter voor DAN JOAILLIER. DAN JOAILLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAN JOAILLIER. Leave a respond for DAN JOAILLIER. DAN JOAILLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAN JOAILLIER op de google maps. Adres en contacten DAN JOAILLIER
Location of DAN JOAILLIER on the google maps. Address and contacts of DAN JOAILLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come DAN JOAILLIER DAN JOAILLIER: FLDE DONDER DEUREN BVBA | GEMEENTELIJK ZWEMBAD | JEAN-MARIE DARDENNE | JB GENT | Tombeur Anne

Other related companies as DAN JOAILLIER: FLDE DONDER DEUREN BVBA | GEMEENTELIJK ZWEMBAD | JEAN-MARIE DARDENNE | JB GENT | Tombeur Anne

DAN JOAILLIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAN JOAILLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04918548583. Het bedrijf DAN JOAILLIER bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA TOISON D´OR 40; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or..
De hoofdactiviteit van DAN JOAILLIER is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAN JOAILLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAN JOAILLIER, openstaande posities, locatie van DAN JOAILLIER op de kaart.

DAN JOAILLIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAN JOAILLIER, company assigned to the tax number BE04918548583. The company DAN JOAILLIER is located at the address: AVENUE DE LA TOISON D´OR 40; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or..
The main activity of DAN JOAILLIER is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAN JOAILLIER is not available. You also can look at reviews of DAN JOAILLIER, open positions, location of DAN JOAILLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAN JOAILLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAN JOAILLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAN JOAILLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAN JOAILLIER, employees, financial statistics.