HANS DEVOS

Contactgegevens HANS DEVOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANS DEVOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANS DEVOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOLLEWERPSTRAAT 155; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51318801 (+32-51318801) 51318801 (+32-51318801)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANS DEVOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANS DEVOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANS DEVOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANS DEVOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANS DEVOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANS DEVOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANS DEVOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANS DEVOS
Products information HANS DEVOS

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANS DEVOS
(Get full report from official database of BE for HANS DEVOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANS DEVOS
Addition kinds of activities for HANS DEVOS

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
20320206. Italiaans eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Italian foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
28420202. Bijenwas, verwerking van | Beeswax, processing of
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij HANS DEVOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANS DEVOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANS DEVOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANS DEVOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

 • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

 • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

 • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

 • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

 • Rupskraanmachinist (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: CNOCKAERT

  Type: Vaste Job

  Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

 • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: LEENDERS

  Type: Vaste Job

  Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

 • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

 • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

  Regio: KANNE

  Bedrijf: SMETS

  Type: Flexijob

  Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van HANS DEVOS in sociale netwerken
Look for responds of HANS DEVOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANS DEVOS. Laat een reactie achter voor HANS DEVOS. HANS DEVOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANS DEVOS. Leave a respond for HANS DEVOS. HANS DEVOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANS DEVOS op de google maps. Adres en contacten HANS DEVOS
Location of HANS DEVOS on the google maps. Address and contacts of HANS DEVOS

Andere gerelateerde bedrijven als come HANS DEVOS HANS DEVOS: PATRICK FORET | Co-D-Gest SPRL | LEYAERDE | HERMAN HAEGEMANS | MOTTART GEORGES SA

Other related companies as HANS DEVOS: PATRICK FORET | Co-D-Gest SPRL | LEYAERDE | HERMAN HAEGEMANS | MOTTART GEORGES SA

HANS DEVOS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANS DEVOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf HANS DEVOS bevindt zich op het adres: BOLLEWERPSTRAAT 155; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van HANS DEVOS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANS DEVOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANS DEVOS, openstaande posities, locatie van HANS DEVOS op de kaart.

HANS DEVOS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANS DEVOS, company assigned to the tax number BE05533233642. The company HANS DEVOS is located at the address: BOLLEWERPSTRAAT 155; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of HANS DEVOS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HANS DEVOS is not available. You also can look at reviews of HANS DEVOS, open positions, location of HANS DEVOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANS DEVOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANS DEVOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANS DEVOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANS DEVOS, employees, financial statistics.