GUNTER EYKELBERG

Contactgegevens GUNTER EYKELBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUNTER EYKELBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUNTER EYKELBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE PONTWEG 8; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92822623 (+32-92822623) 92822623 (+32-92822623)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUNTER EYKELBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUNTER EYKELBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUNTER EYKELBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUNTER EYKELBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUNTER EYKELBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUNTER EYKELBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUNTER EYKELBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUNTER EYKELBERG
Products information GUNTER EYKELBERG

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUNTER EYKELBERG
(Get full report from official database of BE for GUNTER EYKELBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUNTER EYKELBERG
Addition kinds of activities for GUNTER EYKELBERG

243900. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
384104. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
22210603. Slipcover stoffen, synthetische vezel en zijde | Slip cover fabrics, manmade fiber and silk
27410604. Technische documenten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical papers: publishing only, not printed on site
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental

Werken bij GUNTER EYKELBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUNTER EYKELBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUNTER EYKELBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUNTER EYKELBERG. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

 • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

 • Receptie grondstoffen (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

 • chauffeur CE (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

  Type: Vaste Job

  Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

 • Productie Ingenieur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

 • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Cegebo

  Type: Vaste Job

  Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

 • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van GUNTER EYKELBERG in sociale netwerken
Look for responds of GUNTER EYKELBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUNTER EYKELBERG. Laat een reactie achter voor GUNTER EYKELBERG. GUNTER EYKELBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUNTER EYKELBERG. Leave a respond for GUNTER EYKELBERG. GUNTER EYKELBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUNTER EYKELBERG op de google maps. Adres en contacten GUNTER EYKELBERG
Location of GUNTER EYKELBERG on the google maps. Address and contacts of GUNTER EYKELBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come GUNTER EYKELBERG GUNTER EYKELBERG: AMBI-RENT | Couture 2000 | ETS. DEBRIGODE | STUDIO LENAERTS | I-WAY

Other related companies as GUNTER EYKELBERG: AMBI-RENT | Couture 2000 | ETS. DEBRIGODE | STUDIO LENAERTS | I-WAY

GUNTER EYKELBERG is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUNTER EYKELBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf GUNTER EYKELBERG bevindt zich op het adres: OUDE PONTWEG 8; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van GUNTER EYKELBERG is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUNTER EYKELBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUNTER EYKELBERG, openstaande posities, locatie van GUNTER EYKELBERG op de kaart.

GUNTER EYKELBERG is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUNTER EYKELBERG, company assigned to the tax number BE01231262207. The company GUNTER EYKELBERG is located at the address: OUDE PONTWEG 8; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of GUNTER EYKELBERG is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GUNTER EYKELBERG is not available. You also can look at reviews of GUNTER EYKELBERG, open positions, location of GUNTER EYKELBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUNTER EYKELBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUNTER EYKELBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUNTER EYKELBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUNTER EYKELBERG, employees, financial statistics.