GEERT VANGANSBEKE

Contactgegevens GEERT VANGANSBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VANGANSBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VANGANSBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERBROEKKOUTERSLAG 12BA; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715064 (+32-93715064) 93715064 (+32-93715064)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VANGANSBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VANGANSBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VANGANSBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VANGANSBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VANGANSBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VANGANSBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VANGANSBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VANGANSBEKE
Products information GEERT VANGANSBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VANGANSBEKE
(Get full report from official database of BE for GEERT VANGANSBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VANGANSBEKE
Addition kinds of activities for GEERT VANGANSBEKE

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
28191004. cyanides | Cyanides
35779906. Grafische displays, behalve grafische terminals | Graphic displays, except graphic terminals
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij GEERT VANGANSBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VANGANSBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VANGANSBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VANGANSBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

 • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

 • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

 • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

 • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: GOM HOBOKEN

  Type: Vaste Job

  Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

 • Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

 • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

 • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

  Type: Flexijob

  onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van GEERT VANGANSBEKE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VANGANSBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VANGANSBEKE. Laat een reactie achter voor GEERT VANGANSBEKE. GEERT VANGANSBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VANGANSBEKE. Leave a respond for GEERT VANGANSBEKE. GEERT VANGANSBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VANGANSBEKE op de google maps. Adres en contacten GEERT VANGANSBEKE
Location of GEERT VANGANSBEKE on the google maps. Address and contacts of GEERT VANGANSBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VANGANSBEKE GEERT VANGANSBEKE: T.E.P.-TOUT EN PISCINE | RCI BENELUX | BOOKMAN SOFTWARE | MUYS | PAUL VANDEN WEGHE

Other related companies as GEERT VANGANSBEKE: T.E.P.-TOUT EN PISCINE | RCI BENELUX | BOOKMAN SOFTWARE | MUYS | PAUL VANDEN WEGHE

GEERT VANGANSBEKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VANGANSBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf GEERT VANGANSBEKE bevindt zich op het adres: OVERBROEKKOUTERSLAG 12BA; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van GEERT VANGANSBEKE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VANGANSBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VANGANSBEKE, openstaande posities, locatie van GEERT VANGANSBEKE op de kaart.

GEERT VANGANSBEKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VANGANSBEKE, company assigned to the tax number BE02073913574. The company GEERT VANGANSBEKE is located at the address: OVERBROEKKOUTERSLAG 12BA; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of GEERT VANGANSBEKE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VANGANSBEKE is not available. You also can look at reviews of GEERT VANGANSBEKE, open positions, location of GEERT VANGANSBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VANGANSBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VANGANSBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VANGANSBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VANGANSBEKE, employees, financial statistics.