FLEXIM

Contactgegevens FLEXIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VROENHOVENWEG 5A; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12456300 (+32-12456300) 12456300 (+32-12456300)

Fax (fax): +32 (14) 381-92-57 +32 (14) 381-92-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXIM
Products information FLEXIM

BTW identificatienummer (tax): BE02572143554
Ondernemingsnummer: 8650604248
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXIM
(Get full report from official database of BE for FLEXIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXIM
Addition kinds of activities for FLEXIM

17949901. Opgraving en gradering, bouwconstructie | Excavation and grading, building construction
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
51980202. Vlek | Stain
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair

Werken bij FLEXIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXIM. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

 • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

 • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

 • Automechanieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

 • proces operator (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • TECHNIEKER (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: SEABRIDGE

  Type: Vaste Job

  - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

Zoek naar antwoorden van FLEXIM in sociale netwerken
Look for responds of FLEXIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXIM. Laat een reactie achter voor FLEXIM. FLEXIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXIM. Leave a respond for FLEXIM. FLEXIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXIM op de google maps. Adres en contacten FLEXIM
Location of FLEXIM on the google maps. Address and contacts of FLEXIM

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXIM FLEXIM: FLBROUWERIJ HAACHT NV | Soft Distribution | Delahaye Tania | TERMINUS/MAZDA | Colson Martine

Other related companies as FLEXIM: FLBROUWERIJ HAACHT NV | Soft Distribution | Delahaye Tania | TERMINUS/MAZDA | Colson Martine

FLEXIM is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02572143554. Het bedrijf FLEXIM bevindt zich op het adres: VROENHOVENWEG 5A; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 477,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van FLEXIM is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXIM, openstaande posities, locatie van FLEXIM op de kaart.

FLEXIM is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEXIM, company assigned to the tax number BE02572143554. The company FLEXIM is located at the address: VROENHOVENWEG 5A; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 477,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
The main activity of FLEXIM is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXIM is not available. You also can look at reviews of FLEXIM, open positions, location of FLEXIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXIM, employees, financial statistics.