FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE

Contactgegevens FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERMESSTRAAT 2C; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27206955 (+32-27206955) 27206955 (+32-27206955)

Fax (fax): +32 (68) 364-31-37 +32 (68) 364-31-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE
Products information FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE09296875000
Ondernemingsnummer: 4692230224
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE
(Get full report from official database of BE for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE
Addition kinds of activities for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
01799902. Bananenbos | Banana grove
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
79990700. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
79991119. Ski instructie | Ski instruction
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

 • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

 • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

 • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: De Speelvogels

  Type: Studentenjob

  Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

 • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

 • Dakwerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Dakwerken de Hoon

  Type: Vaste Job

  Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

 • Machinist Bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

 • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

 • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEAUTY SECRETS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

Zoek naar antwoorden van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. Laat een reactie achter voor FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. Leave a respond for FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE. FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE op de google maps. Adres en contacten FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE
Location of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE on the google maps. Address and contacts of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: De Winter Emmanuel | JH Optics BVBA | Germaine (Salon) | Rustenburg | Elf Uren Mis (D')

Other related companies as FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE: De Winter Emmanuel | JH Optics BVBA | Germaine (Salon) | Rustenburg | Elf Uren Mis (D')

FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09296875000. Het bedrijf FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE bevindt zich op het adres: HERMESSTRAAT 2C; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, openstaande posities, locatie van FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE op de kaart.

FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, company assigned to the tax number BE09296875000. The company FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is located at the address: HERMESSTRAAT 2C; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Couverture..
The main activity of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE is not available. You also can look at reviews of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, open positions, location of FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRESTONE BUILDING PRODUCTS EUROPE, employees, financial statistics.