FE. DE JONGHE

Contactgegevens FE. DE JONGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. DE JONGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. DE JONGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?EGLISE 2; 6182; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71452132 (+32-71452132) 71452132 (+32-71452132)

Fax (fax): +32 (81) 266-64-33 +32 (81) 266-64-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. DE JONGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. DE JONGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. DE JONGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. DE JONGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. DE JONGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. DE JONGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. DE JONGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. DE JONGHE
Products information FE. DE JONGHE

BTW identificatienummer (tax): BE04849334716
Ondernemingsnummer: 2467224121
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. DE JONGHE
(Get full report from official database of BE for FE. DE JONGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. DE JONGHE
Addition kinds of activities for FE. DE JONGHE

2041. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware
73610202. Maid register | Maid registry
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij FE. DE JONGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. DE JONGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. DE JONGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. DE JONGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

 • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

 • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: SALES AT SIZE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

 • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

 • machineoperator (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

 • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

  Type: Vaste Job

  In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

 • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van FE. DE JONGHE in sociale netwerken
Look for responds of FE. DE JONGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. DE JONGHE. Laat een reactie achter voor FE. DE JONGHE. FE. DE JONGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. DE JONGHE. Leave a respond for FE. DE JONGHE. FE. DE JONGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. DE JONGHE op de google maps. Adres en contacten FE. DE JONGHE
Location of FE. DE JONGHE on the google maps. Address and contacts of FE. DE JONGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. DE JONGHE FE. DE JONGHE: GROEP ARGENTA | E.S.P.-EUROPESE STAAL PREFABRICATIE NV | N. DELNESTE | Phot'technology BVBA | Editions de la Chambre de Commerce

Other related companies as FE. DE JONGHE: GROEP ARGENTA | E.S.P.-EUROPESE STAAL PREFABRICATIE NV | N. DELNESTE | Phot'technology BVBA | Editions de la Chambre de Commerce

FE. DE JONGHE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. DE JONGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04849334716. Het bedrijf FE. DE JONGHE bevindt zich op het adres: RUE DE L?EGLISE 2; 6182; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FE. DE JONGHE is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. DE JONGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. DE JONGHE, openstaande posities, locatie van FE. DE JONGHE op de kaart.

FE. DE JONGHE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. DE JONGHE, company assigned to the tax number BE04849334716. The company FE. DE JONGHE is located at the address: RUE DE L?EGLISE 2; 6182; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FE. DE JONGHE is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. DE JONGHE is not available. You also can look at reviews of FE. DE JONGHE, open positions, location of FE. DE JONGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. DE JONGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. DE JONGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. DE JONGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. DE JONGHE, employees, financial statistics.