FA. DE DONCKER

Contactgegevens FA. DE DONCKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE DONCKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE DONCKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 29; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52225195 (+32-52225195) 52225195 (+32-52225195)

Fax (fax): +32 (53) 424-41-64 +32 (53) 424-41-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE DONCKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE DONCKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE DONCKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE DONCKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE DONCKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE DONCKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE DONCKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE DONCKER
Products information FA. DE DONCKER

BTW identificatienummer (tax): BE05411285400
Ondernemingsnummer: 8177368164
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE DONCKER
(Get full report from official database of BE for FA. DE DONCKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE DONCKER
Addition kinds of activities for FA. DE DONCKER

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
27210105. Handelsjournalen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Trade journals: publishing only, not printed on site
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
32119905. Beeldglas | Picture glass
35780103. Kassa's | Cash registers
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods

Werken bij FA. DE DONCKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE DONCKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE DONCKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE DONCKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

 • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

 • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

 • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

 • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

 • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

 • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

 • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: DENK IP

  Type: Vaste Job

  Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

 • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: PUCCINI

  Type: Flexijob

  Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van FA. DE DONCKER in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE DONCKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE DONCKER. Laat een reactie achter voor FA. DE DONCKER. FA. DE DONCKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE DONCKER. Leave a respond for FA. DE DONCKER. FA. DE DONCKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE DONCKER op de google maps. Adres en contacten FA. DE DONCKER
Location of FA. DE DONCKER on the google maps. Address and contacts of FA. DE DONCKER

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE DONCKER FA. DE DONCKER: LE FOYER IXELLOIS SA | M.G. Stores SPRL | Oosterlinck NV | EMMA LECLERCQ | MARC COOLS

Other related companies as FA. DE DONCKER: LE FOYER IXELLOIS SA | M.G. Stores SPRL | Oosterlinck NV | EMMA LECLERCQ | MARC COOLS

FA. DE DONCKER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE DONCKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05411285400. Het bedrijf FA. DE DONCKER bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 29; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. DE DONCKER is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE DONCKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE DONCKER, openstaande posities, locatie van FA. DE DONCKER op de kaart.

FA. DE DONCKER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE DONCKER, company assigned to the tax number BE05411285400. The company FA. DE DONCKER is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 29; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. DE DONCKER is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE DONCKER is not available. You also can look at reviews of FA. DE DONCKER, open positions, location of FA. DE DONCKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE DONCKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE DONCKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE DONCKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE DONCKER, employees, financial statistics.