FA. CARODORA

Contactgegevens FA. CARODORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CARODORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CARODORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINNENVELDLAAN 17; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34554888 (+32-34554888) 34554888 (+32-34554888)

Fax (fax): +32 (9) 991-11-19 +32 (9) 991-11-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CARODORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CARODORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CARODORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CARODORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CARODORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CARODORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CARODORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CARODORA
Products information FA. CARODORA

BTW identificatienummer (tax): BE03122009277
Ondernemingsnummer: 6108917236
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CARODORA
(Get full report from official database of BE for FA. CARODORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CARODORA
Addition kinds of activities for FA. CARODORA

348400. Handvuurwapens | Small arms
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
17990901. Boring voor bouwconstructie | Boring for building construction
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
30890100. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
38290202. barografen | Barographs
51940202. Snuif | Snuff

Werken bij FA. CARODORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CARODORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CARODORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CARODORA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

 • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

 • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

  Type: Studentenjob

  Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

 • chauffeur C (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

 • PLAATSERS (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GUNCO

  Type: Vaste Job

  KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

 • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: MYMETHOD

  Type: Zelfstandige activiteit

  MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van FA. CARODORA in sociale netwerken
Look for responds of FA. CARODORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CARODORA. Laat een reactie achter voor FA. CARODORA. FA. CARODORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CARODORA. Leave a respond for FA. CARODORA. FA. CARODORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CARODORA op de google maps. Adres en contacten FA. CARODORA
Location of FA. CARODORA on the google maps. Address and contacts of FA. CARODORA

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CARODORA FA. CARODORA: ALBERTO RIGHELE | PROMOTOR | CADENCES-AUTOCAD | ETS. TOMBERG | DANIEL GODERIS

Other related companies as FA. CARODORA: ALBERTO RIGHELE | PROMOTOR | CADENCES-AUTOCAD | ETS. TOMBERG | DANIEL GODERIS

FA. CARODORA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CARODORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03122009277. Het bedrijf FA. CARODORA bevindt zich op het adres: BINNENVELDLAAN 17; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. CARODORA is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CARODORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CARODORA, openstaande posities, locatie van FA. CARODORA op de kaart.

FA. CARODORA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CARODORA, company assigned to the tax number BE03122009277. The company FA. CARODORA is located at the address: BINNENVELDLAAN 17; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. CARODORA is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CARODORA is not available. You also can look at reviews of FA. CARODORA, open positions, location of FA. CARODORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CARODORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CARODORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CARODORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CARODORA, employees, financial statistics.