ENTREPOTS DE LA FAMENNE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ENTREPOTS DE LA FAMENNE
Private companiesFurniture and Fixtures • ENTREPOTS DE LA FAMENNE

Contactgegevens ENTREPOTS DE LA FAMENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPOTS DE LA FAMENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPOTS DE LA FAMENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NY 4; 6990; HOTTON, België

Telefoon (phone): 84466061 (+32-84466061) 84466061 (+32-84466061)

Fax (fax): +32 (63) 500-98-61 +32 (63) 500-98-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPOTS DE LA FAMENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPOTS DE LA FAMENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPOTS DE LA FAMENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPOTS DE LA FAMENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPOTS DE LA FAMENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPOTS DE LA FAMENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPOTS DE LA FAMENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPOTS DE LA FAMENNE
Products information ENTREPOTS DE LA FAMENNE

BTW identificatienummer (tax): BE03648803710
Ondernemingsnummer: 8268280029
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPOTS DE LA FAMENNE
(Get full report from official database of BE for ENTREPOTS DE LA FAMENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPOTS DE LA FAMENNE
Addition kinds of activities for ENTREPOTS DE LA FAMENNE

132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
26319901. Bindenkarton | Binders' board
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)

Werken bij ENTREPOTS DE LA FAMENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPOTS DE LA FAMENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPOTS DE LA FAMENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPOTS DE LA FAMENNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

 • Bobijnopzetter (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

 • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

 • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: CAAAP

  Type: Vaste Job

  Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

 • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van ENTREPOTS DE LA FAMENNE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPOTS DE LA FAMENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPOTS DE LA FAMENNE. Laat een reactie achter voor ENTREPOTS DE LA FAMENNE. ENTREPOTS DE LA FAMENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPOTS DE LA FAMENNE. Leave a respond for ENTREPOTS DE LA FAMENNE. ENTREPOTS DE LA FAMENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPOTS DE LA FAMENNE op de google maps. Adres en contacten ENTREPOTS DE LA FAMENNE
Location of ENTREPOTS DE LA FAMENNE on the google maps. Address and contacts of ENTREPOTS DE LA FAMENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPOTS DE LA FAMENNE ENTREPOTS DE LA FAMENNE: VAN DE VELDE | LUC JANSSENS | DAKWERKEN DANIEL L?EAU | Quincaillerie (La) | PIERRE RAMQUET

Other related companies as ENTREPOTS DE LA FAMENNE: VAN DE VELDE | LUC JANSSENS | DAKWERKEN DANIEL L?EAU | Quincaillerie (La) | PIERRE RAMQUET

ENTREPOTS DE LA FAMENNE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPOTS DE LA FAMENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648803710. Het bedrijf ENTREPOTS DE LA FAMENNE bevindt zich op het adres: RUE DE NY 4; 6990; HOTTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ENTREPOTS DE LA FAMENNE is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPOTS DE LA FAMENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPOTS DE LA FAMENNE, openstaande posities, locatie van ENTREPOTS DE LA FAMENNE op de kaart.

ENTREPOTS DE LA FAMENNE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPOTS DE LA FAMENNE, company assigned to the tax number BE03648803710. The company ENTREPOTS DE LA FAMENNE is located at the address: RUE DE NY 4; 6990; HOTTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of ENTREPOTS DE LA FAMENNE is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPOTS DE LA FAMENNE is not available. You also can look at reviews of ENTREPOTS DE LA FAMENNE, open positions, location of ENTREPOTS DE LA FAMENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPOTS DE LA FAMENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPOTS DE LA FAMENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPOTS DE LA FAMENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPOTS DE LA FAMENNE, employees, financial statistics.