DUO-PAINT

Contactgegevens DUO-PAINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUO-PAINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUO-PAINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 53; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56728206 (+32-56728206) 56728206 (+32-56728206)

Fax (fax): +32 (61) 949-85-23 +32 (61) 949-85-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUO-PAINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUO-PAINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUO-PAINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUO-PAINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUO-PAINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUO-PAINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUO-PAINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUO-PAINT
Products information DUO-PAINT

BTW identificatienummer (tax): BE01316680908
Ondernemingsnummer: 7216064453
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUO-PAINT
(Get full report from official database of BE for DUO-PAINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUO-PAINT
Addition kinds of activities for DUO-PAINT

027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
42120402. Veilig bewegen, lokaal | Safe moving, local
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij DUO-PAINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUO-PAINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUO-PAINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUO-PAINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

 • Magazijnmedewerker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • Kelner (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

 • Administratief Bediende (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

 • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

 • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

 • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

 • Stagiaire/Studenten (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADEQUAT AALST

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

 • Backend Developer (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: VERSO

  Type: Vaste Job

  Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

 • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van DUO-PAINT in sociale netwerken
Look for responds of DUO-PAINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUO-PAINT. Laat een reactie achter voor DUO-PAINT. DUO-PAINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUO-PAINT. Leave a respond for DUO-PAINT. DUO-PAINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUO-PAINT op de google maps. Adres en contacten DUO-PAINT
Location of DUO-PAINT on the google maps. Address and contacts of DUO-PAINT

Andere gerelateerde bedrijven als come DUO-PAINT DUO-PAINT: H.E.L.H.O.-ST.LUC | FA. BAMA | Thijs G | BODY STYLING | Editions Plantyn

Other related companies as DUO-PAINT: H.E.L.H.O.-ST.LUC | FA. BAMA | Thijs G | BODY STYLING | Editions Plantyn

DUO-PAINT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUO-PAINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01316680908. Het bedrijf DUO-PAINT bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 53; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DUO-PAINT is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUO-PAINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUO-PAINT, openstaande posities, locatie van DUO-PAINT op de kaart.

DUO-PAINT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUO-PAINT, company assigned to the tax number BE01316680908. The company DUO-PAINT is located at the address: GENTSESTEENWEG 53; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DUO-PAINT is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DUO-PAINT is not available. You also can look at reviews of DUO-PAINT, open positions, location of DUO-PAINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUO-PAINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUO-PAINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUO-PAINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUO-PAINT, employees, financial statistics.