DUO-PAINT

Contactgegevens DUO-PAINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUO-PAINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUO-PAINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 646; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92108080 (+32-92108080) 92108080 (+32-92108080)

Fax (fax): +32 (63) 121-84-35 +32 (63) 121-84-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUO-PAINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUO-PAINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUO-PAINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUO-PAINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUO-PAINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUO-PAINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUO-PAINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUO-PAINT
Products information DUO-PAINT

BTW identificatienummer (tax): BE06334411621
Ondernemingsnummer: 7686553955
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUO-PAINT
(Get full report from official database of BE for DUO-PAINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUO-PAINT
Addition kinds of activities for DUO-PAINT

509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
75320201. Lettering, automotive | Lettering, automotive

Werken bij DUO-PAINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUO-PAINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUO-PAINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUO-PAINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

 • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

 • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

 • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VAN KASTEREN

  Type: Vaste Job

  Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

 • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

 • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: STARCO

  Type: Vaste Job

  Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Logopediste (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TOTIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met veronique.hama[email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van DUO-PAINT in sociale netwerken
Look for responds of DUO-PAINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUO-PAINT. Laat een reactie achter voor DUO-PAINT. DUO-PAINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUO-PAINT. Leave a respond for DUO-PAINT. DUO-PAINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUO-PAINT op de google maps. Adres en contacten DUO-PAINT
Location of DUO-PAINT on the google maps. Address and contacts of DUO-PAINT

Andere gerelateerde bedrijven als come DUO-PAINT DUO-PAINT: BERNADETTE DIENSTVERLENINGSC | D.M.G.C. | FREE-TIME SERVICE | PROV. IND. HOGESCHOOL | COINVEST CV

Other related companies as DUO-PAINT: BERNADETTE DIENSTVERLENINGSC | D.M.G.C. | FREE-TIME SERVICE | PROV. IND. HOGESCHOOL | COINVEST CV

DUO-PAINT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUO-PAINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06334411621. Het bedrijf DUO-PAINT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 646; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DUO-PAINT is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUO-PAINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUO-PAINT, openstaande posities, locatie van DUO-PAINT op de kaart.

DUO-PAINT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUO-PAINT, company assigned to the tax number BE06334411621. The company DUO-PAINT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 646; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DUO-PAINT is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUO-PAINT is not available. You also can look at reviews of DUO-PAINT, open positions, location of DUO-PAINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUO-PAINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUO-PAINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUO-PAINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUO-PAINT, employees, financial statistics.