DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Private companiesDepository Institutions • DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Contactgegevens DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 61; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10224337 (+32-10224337) 10224337 (+32-10224337)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Products information DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
(Get full report from official database of BE for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Addition kinds of activities for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

322100. Glascontainers | Glass containers
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
35310814. lieren | Winches
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
52110105. zijspoor | Siding

Werken bij DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

 • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

 • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

 • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Studentenjob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: MCDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

 • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

 • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

 • Creator (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

  Type: Vaste Job

  Project, concept en product designer.

 • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Laat een reactie achter voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Leave a respond for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE op de google maps. Adres en contacten DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Location of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE on the google maps. Address and contacts of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: HUIS BRUGGEMANS | ARGUS | Odyssee Productions BVBA | F. DE SCHRIJVER | CORRYN FREDDY

Other related companies as DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: HUIS BRUGGEMANS | ARGUS | Odyssee Productions BVBA | F. DE SCHRIJVER | CORRYN FREDDY

DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 61; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, openstaande posities, locatie van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE op de kaart.

DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 61; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is not available. You also can look at reviews of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, open positions, location of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, employees, financial statistics.