DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Private companiesTransportation by Air • DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Contactgegevens DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 265A; 1060; SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25379564 (+32-25379564) 25379564 (+32-25379564)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Products information DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
(Get full report from official database of BE for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Addition kinds of activities for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

801102. Medische centra | Medical centers
20830000. Mout | Malt
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
50210105. lockers | Lockers
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)

Werken bij DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

 • Poetshulp (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

 • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Ergotherapeute (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • kinesitherapeut (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KINé TIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

 • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Laat een reactie achter voor DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. Leave a respond for DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE. DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE op de google maps. Adres en contacten DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE
Location of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE on the google maps. Address and contacts of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: BRUNO VAN ORMELINGEN | PATTISSERIE J BOECKX | Delafaille | Pictor Ets | EDMOND WILLIAME

Other related companies as DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE: BRUNO VAN ORMELINGEN | PATTISSERIE J BOECKX | Delafaille | Pictor Ets | EDMOND WILLIAME

DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 265A; 1060; SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, openstaande posities, locatie van DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE op de kaart.

DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, company assigned to the tax number BE05940002441. The company DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 265A; 1060; SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE is not available. You also can look at reviews of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, open positions, location of DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DU PONT DE NEMOURS-PAINT SERVICE, employees, financial statistics.