DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS

Contactgegevens DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS BOUDEWIJN 41; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34502500 (+32-34502500) 34502500 (+32-34502500)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS
Products information DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Insonorisation, Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS
Addition kinds of activities for DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
138901. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations

Werken bij DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PEETERS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

 • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als productie-operator.

 • Meubelspuiter (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Magazijnmedewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

  Type: Studentenjob

  -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

 • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

 • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

 • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

 • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FLANDERS HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. Laat een reactie achter voor DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. Leave a respond for DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS. DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS
Location of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: MARIE-ROSE VANDENDRIESSCHE | LA MIRABELLE | Credo | CIPAL | Vinken

Other related companies as DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS: MARIE-ROSE VANDENDRIESSCHE | LA MIRABELLE | Credo | CIPAL | Vinken

DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS bevindt zich op het adres: PRINS BOUDEWIJN 41; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Insonorisation, Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, openstaande posities, locatie van DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS op de kaart.

DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, company assigned to the tax number BE04020141601. The company DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is located at the address: PRINS BOUDEWIJN 41; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Insonorisation, Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, open positions, location of DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOW BENELUX FOAMS&CONSTRUCTION PRODUCTS, employees, financial statistics.