DONZA VERFWAREN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DONZA VERFWAREN
Private companiesFood Stores • DONZA VERFWAREN

Contactgegevens DONZA VERFWAREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONZA VERFWAREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONZA VERFWAREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E3-LAAN 93-97; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861109 (+32-93861109) 93861109 (+32-93861109)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONZA VERFWAREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONZA VERFWAREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONZA VERFWAREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONZA VERFWAREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONZA VERFWAREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONZA VERFWAREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONZA VERFWAREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONZA VERFWAREN
Products information DONZA VERFWAREN

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONZA VERFWAREN
(Get full report from official database of BE for DONZA VERFWAREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONZA VERFWAREN
Addition kinds of activities for DONZA VERFWAREN

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
17310301. Kabeltelevisie installatie | Cable television installation
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij DONZA VERFWAREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONZA VERFWAREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONZA VERFWAREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONZA VERFWAREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

 • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

 • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

 • Bekister (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

 • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

 • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

 • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

  Regio: KAGGEVINNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

 • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Flexijob

  Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van DONZA VERFWAREN in sociale netwerken
Look for responds of DONZA VERFWAREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONZA VERFWAREN. Laat een reactie achter voor DONZA VERFWAREN. DONZA VERFWAREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONZA VERFWAREN. Leave a respond for DONZA VERFWAREN. DONZA VERFWAREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONZA VERFWAREN op de google maps. Adres en contacten DONZA VERFWAREN
Location of DONZA VERFWAREN on the google maps. Address and contacts of DONZA VERFWAREN

Andere gerelateerde bedrijven als come DONZA VERFWAREN DONZA VERFWAREN: FRANCISCUS TOPS | GERMEAU P-PH ETS | TTC GENT | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Trol (den)

Other related companies as DONZA VERFWAREN: FRANCISCUS TOPS | GERMEAU P-PH ETS | TTC GENT | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Trol (den)

DONZA VERFWAREN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONZA VERFWAREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf DONZA VERFWAREN bevindt zich op het adres: E3-LAAN 93-97; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DONZA VERFWAREN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONZA VERFWAREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONZA VERFWAREN, openstaande posities, locatie van DONZA VERFWAREN op de kaart.

DONZA VERFWAREN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONZA VERFWAREN, company assigned to the tax number BE05861175537. The company DONZA VERFWAREN is located at the address: E3-LAAN 93-97; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DONZA VERFWAREN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DONZA VERFWAREN is not available. You also can look at reviews of DONZA VERFWAREN, open positions, location of DONZA VERFWAREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONZA VERFWAREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONZA VERFWAREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONZA VERFWAREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONZA VERFWAREN, employees, financial statistics.