DESMET WIM BOUWSTOFFEN

Contactgegevens DESMET WIM BOUWSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESMET WIM BOUWSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESMET WIM BOUWSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROTERIJSTRAAT 18; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51309873 (+32-51309873) 51309873 (+32-51309873)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESMET WIM BOUWSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESMET WIM BOUWSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESMET WIM BOUWSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESMET WIM BOUWSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESMET WIM BOUWSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESMET WIM BOUWSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESMET WIM BOUWSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESMET WIM BOUWSTOFFEN
Products information DESMET WIM BOUWSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESMET WIM BOUWSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for DESMET WIM BOUWSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESMET WIM BOUWSTOFFEN
Addition kinds of activities for DESMET WIM BOUWSTOFFEN

3575. Computer terminals | Computer terminals
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
28910201. Kleefstoffen, pasta | Adhesives, paste
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
44320000. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij DESMET WIM BOUWSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESMET WIM BOUWSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESMET WIM BOUWSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESMET WIM BOUWSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • Elektricien (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

 • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

 • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: KNOKANTINO

  Type: Studentenjob

  U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

 • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SIRRIS

  Type: Flexijob

  Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van DESMET WIM BOUWSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of DESMET WIM BOUWSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESMET WIM BOUWSTOFFEN. Laat een reactie achter voor DESMET WIM BOUWSTOFFEN. DESMET WIM BOUWSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESMET WIM BOUWSTOFFEN. Leave a respond for DESMET WIM BOUWSTOFFEN. DESMET WIM BOUWSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESMET WIM BOUWSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten DESMET WIM BOUWSTOFFEN
Location of DESMET WIM BOUWSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of DESMET WIM BOUWSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DESMET WIM BOUWSTOFFEN DESMET WIM BOUWSTOFFEN: Plasticentre | Huysmans Pascale | ANNIE SPATZ | JEAN-CLAUDE BOTSPOEL | FR?D?RIC FRANSOLET

Other related companies as DESMET WIM BOUWSTOFFEN: Plasticentre | Huysmans Pascale | ANNIE SPATZ | JEAN-CLAUDE BOTSPOEL | FR?D?RIC FRANSOLET

DESMET WIM BOUWSTOFFEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESMET WIM BOUWSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf DESMET WIM BOUWSTOFFEN bevindt zich op het adres: ROTERIJSTRAAT 18; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DESMET WIM BOUWSTOFFEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESMET WIM BOUWSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESMET WIM BOUWSTOFFEN, openstaande posities, locatie van DESMET WIM BOUWSTOFFEN op de kaart.

DESMET WIM BOUWSTOFFEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESMET WIM BOUWSTOFFEN, company assigned to the tax number BE01249664306. The company DESMET WIM BOUWSTOFFEN is located at the address: ROTERIJSTRAAT 18; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of DESMET WIM BOUWSTOFFEN is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DESMET WIM BOUWSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of DESMET WIM BOUWSTOFFEN, open positions, location of DESMET WIM BOUWSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESMET WIM BOUWSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESMET WIM BOUWSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESMET WIM BOUWSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESMET WIM BOUWSTOFFEN, employees, financial statistics.