DECLERCQ ISOLATIE

Contactgegevens DECLERCQ ISOLATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECLERCQ ISOLATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECLERCQ ISOLATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLDERSTRAAT 52; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 93885119 (+32-93885119) 93885119 (+32-93885119)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECLERCQ ISOLATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECLERCQ ISOLATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECLERCQ ISOLATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECLERCQ ISOLATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECLERCQ ISOLATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECLERCQ ISOLATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECLERCQ ISOLATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECLERCQ ISOLATIE
Products information DECLERCQ ISOLATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECLERCQ ISOLATIE
(Get full report from official database of BE for DECLERCQ ISOLATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECLERCQ ISOLATIE
Addition kinds of activities for DECLERCQ ISOLATIE

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
23719902. Glazen pels | Glazing furs
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
35230108. Graankopers | Grain stackers
39149902. Bestek, NSK | Cutlery, nsk

Werken bij DECLERCQ ISOLATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECLERCQ ISOLATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECLERCQ ISOLATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECLERCQ ISOLATIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

 • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AVANCE KUURNE

  Type: Studentenjob

  Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

 • Betonwerker (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

 • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

 • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DECLERCQ ISOLATIE in sociale netwerken
Look for responds of DECLERCQ ISOLATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECLERCQ ISOLATIE. Laat een reactie achter voor DECLERCQ ISOLATIE. DECLERCQ ISOLATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECLERCQ ISOLATIE. Leave a respond for DECLERCQ ISOLATIE. DECLERCQ ISOLATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECLERCQ ISOLATIE op de google maps. Adres en contacten DECLERCQ ISOLATIE
Location of DECLERCQ ISOLATIE on the google maps. Address and contacts of DECLERCQ ISOLATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECLERCQ ISOLATIE DECLERCQ ISOLATIE: HUIS BAZARKE | NECTAR MAGASIN | de Froidmont | AUTORIJSCHOOL TOPPER A.M. | Den Belly's

Other related companies as DECLERCQ ISOLATIE: HUIS BAZARKE | NECTAR MAGASIN | de Froidmont | AUTORIJSCHOOL TOPPER A.M. | Den Belly's

DECLERCQ ISOLATIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECLERCQ ISOLATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf DECLERCQ ISOLATIE bevindt zich op het adres: VOLDERSTRAAT 52; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van DECLERCQ ISOLATIE is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECLERCQ ISOLATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECLERCQ ISOLATIE, openstaande posities, locatie van DECLERCQ ISOLATIE op de kaart.

DECLERCQ ISOLATIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECLERCQ ISOLATIE, company assigned to the tax number BE07082580566. The company DECLERCQ ISOLATIE is located at the address: VOLDERSTRAAT 52; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of DECLERCQ ISOLATIE is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECLERCQ ISOLATIE is not available. You also can look at reviews of DECLERCQ ISOLATIE, open positions, location of DECLERCQ ISOLATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECLERCQ ISOLATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECLERCQ ISOLATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECLERCQ ISOLATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECLERCQ ISOLATIE, employees, financial statistics.