DDH DESTOQUAY

Contactgegevens DDH DESTOQUAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DDH DESTOQUAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DDH DESTOQUAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE Z. GRAMME 47; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511443 (+32-19511443) 19511443 (+32-19511443)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DDH DESTOQUAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DDH DESTOQUAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DDH DESTOQUAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DDH DESTOQUAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DDH DESTOQUAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DDH DESTOQUAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DDH DESTOQUAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DDH DESTOQUAY
Products information DDH DESTOQUAY

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DDH DESTOQUAY
(Get full report from official database of BE for DDH DESTOQUAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DDH DESTOQUAY
Addition kinds of activities for DDH DESTOQUAY

20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
24990600. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
33660203. Propellers, schip: cast bronze | Propellers, ship: cast bronze
50510402. Lood | Lead
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged

Werken bij DDH DESTOQUAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DDH DESTOQUAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DDH DESTOQUAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DDH DESTOQUAY. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

 • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Input bediende (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

 • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

 • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

 • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

 • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

 • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Flexijob

  Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

 • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van DDH DESTOQUAY in sociale netwerken
Look for responds of DDH DESTOQUAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DDH DESTOQUAY. Laat een reactie achter voor DDH DESTOQUAY. DDH DESTOQUAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DDH DESTOQUAY. Leave a respond for DDH DESTOQUAY. DDH DESTOQUAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DDH DESTOQUAY op de google maps. Adres en contacten DDH DESTOQUAY
Location of DDH DESTOQUAY on the google maps. Address and contacts of DDH DESTOQUAY

Andere gerelateerde bedrijven als come DDH DESTOQUAY DDH DESTOQUAY: DEXIA | GUILLIAMS-PLUGERS | MARTIAL DERAEDT | BERTRAND BONTE | GRAVO CONSULT ET SERVICES

Other related companies as DDH DESTOQUAY: DEXIA | GUILLIAMS-PLUGERS | MARTIAL DERAEDT | BERTRAND BONTE | GRAVO CONSULT ET SERVICES

DDH DESTOQUAY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DDH DESTOQUAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf DDH DESTOQUAY bevindt zich op het adres: RUE Z. GRAMME 47; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DDH DESTOQUAY is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DDH DESTOQUAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DDH DESTOQUAY, openstaande posities, locatie van DDH DESTOQUAY op de kaart.

DDH DESTOQUAY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DDH DESTOQUAY, company assigned to the tax number BE07372619628. The company DDH DESTOQUAY is located at the address: RUE Z. GRAMME 47; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DDH DESTOQUAY is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DDH DESTOQUAY is not available. You also can look at reviews of DDH DESTOQUAY, open positions, location of DDH DESTOQUAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DDH DESTOQUAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DDH DESTOQUAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DDH DESTOQUAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DDH DESTOQUAY, employees, financial statistics.