D.VANDERBEKE

Contactgegevens D.VANDERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.VANDERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.VANDERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDEWEG 29; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93718235 (+32-93718235) 93718235 (+32-93718235)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.VANDERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.VANDERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.VANDERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.VANDERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.VANDERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.VANDERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.VANDERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.VANDERBEKE
Products information D.VANDERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.VANDERBEKE
(Get full report from official database of BE for D.VANDERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.VANDERBEKE
Addition kinds of activities for D.VANDERBEKE

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)

Werken bij D.VANDERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.VANDERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.VANDERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.VANDERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

 • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FORUM CALL AALST

  Type: Studentenjob

  Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

 • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

 • Storemanager regio Kempen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

 • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

 • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

  Type: Werfreserve

  U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van D.VANDERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of D.VANDERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.VANDERBEKE. Laat een reactie achter voor D.VANDERBEKE. D.VANDERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.VANDERBEKE. Leave a respond for D.VANDERBEKE. D.VANDERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.VANDERBEKE op de google maps. Adres en contacten D.VANDERBEKE
Location of D.VANDERBEKE on the google maps. Address and contacts of D.VANDERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come D.VANDERBEKE D.VANDERBEKE: BEROEPSKREDIET | WYMAR INTERNATIONAL NV | Bureau X Serwy | MIDAS | CRUZCONTROL WEBSERVICES

Other related companies as D.VANDERBEKE: BEROEPSKREDIET | WYMAR INTERNATIONAL NV | Bureau X Serwy | MIDAS | CRUZCONTROL WEBSERVICES

D.VANDERBEKE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.VANDERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf D.VANDERBEKE bevindt zich op het adres: BREDEWEG 29; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van D.VANDERBEKE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.VANDERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.VANDERBEKE, openstaande posities, locatie van D.VANDERBEKE op de kaart.

D.VANDERBEKE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.VANDERBEKE, company assigned to the tax number BE04401916503. The company D.VANDERBEKE is located at the address: BREDEWEG 29; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of D.VANDERBEKE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.VANDERBEKE is not available. You also can look at reviews of D.VANDERBEKE, open positions, location of D.VANDERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.VANDERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.VANDERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.VANDERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.VANDERBEKE, employees, financial statistics.