D.D.G.

Contactgegevens D.D.G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.D.G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.D.G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL BEGAULTLAAN 43B2; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16296494 (+32-16296494) 16296494 (+32-16296494)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.D.G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.D.G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.D.G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.D.G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.D.G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.D.G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.D.G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.D.G.
Products information D.D.G.

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.D.G.
(Get full report from official database of BE for D.D.G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.D.G.
Addition kinds of activities for D.D.G.

286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
35470202. Afwerkingsapparatuur, walserij | Finishing equipment, rolling mill
35960000. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
38410102. Oftalmische lasers | Ophthalmic lasers
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture

Werken bij D.D.G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.D.G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.D.G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.D.G.. Looking for open vacancies in other companies

 • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

 • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

 • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

 • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

 • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: PWA OOSTERZELE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

 • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

 • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

 • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

 • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Tony Schoukens

  Type: Werfreserve

  Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: COMBERGH

  Type: Flexijob

  Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van D.D.G. in sociale netwerken
Look for responds of D.D.G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.D.G.. Laat een reactie achter voor D.D.G.. D.D.G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.D.G.. Leave a respond for D.D.G.. D.D.G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.D.G. op de google maps. Adres en contacten D.D.G.
Location of D.D.G. on the google maps. Address and contacts of D.D.G.

Andere gerelateerde bedrijven als come D.D.G. D.D.G.: Vanthournout A | Techni Quartz NV | D.S.M. AUTO?S | Getec NV | PARFUMERIE CHANTLY

Other related companies as D.D.G.: Vanthournout A | Techni Quartz NV | D.S.M. AUTO?S | Getec NV | PARFUMERIE CHANTLY

D.D.G. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.D.G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf D.D.G. bevindt zich op het adres: KOLONEL BEGAULTLAAN 43B2; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs..
De hoofdactiviteit van D.D.G. is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.D.G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.D.G., openstaande posities, locatie van D.D.G. op de kaart.

D.D.G. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.D.G., company assigned to the tax number BE01256256103. The company D.D.G. is located at the address: KOLONEL BEGAULTLAAN 43B2; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs..
The main activity of D.D.G. is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.D.G. is not available. You also can look at reviews of D.D.G., open positions, location of D.D.G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.D.G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.D.G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.D.G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.D.G., employees, financial statistics.