CUPA

Contactgegevens CUPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI A.SAKHAROV 18; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69844232 (+32-69844232) 69844232 (+32-69844232)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUPA
Products information CUPA

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Mat茅riaux: Produits en Ardoise.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUPA
(Get full report from official database of BE for CUPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUPA
Addition kinds of activities for CUPA

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
23890102. voetjes | Footlets
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate

Werken bij CUPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUPA. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

 • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

 • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

 • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

 • Dakwerker platte en hellende daken (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen van platte en hellende daken. Zinkwerk is een must.

 • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van CUPA in sociale netwerken
Look for responds of CUPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUPA. Laat een reactie achter voor CUPA. CUPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUPA. Leave a respond for CUPA. CUPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUPA op de google maps. Adres en contacten CUPA
Location of CUPA on the google maps. Address and contacts of CUPA

Andere gerelateerde bedrijven als come CUPA CUPA: Geers G | TEAROOM FLAMINGO | VAN DER PAAL | Alimmat BVBA | Toyota Deurne

Other related companies as CUPA: Geers G | TEAROOM FLAMINGO | VAN DER PAAL | Alimmat BVBA | Toyota Deurne

CUPA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf CUPA bevindt zich op het adres: QUAI A.SAKHAROV 18; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Produits en Ardoise..
De hoofdactiviteit van CUPA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUPA, openstaande posities, locatie van CUPA op de kaart.

CUPA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUPA, company assigned to the tax number BE06812042236. The company CUPA is located at the address: QUAI A.SAKHAROV 18; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Produits en Ardoise..
The main activity of CUPA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUPA is not available. You also can look at reviews of CUPA, open positions, location of CUPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUPA, employees, financial statistics.