BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA

Contactgegevens BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRWEG 196; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93558727 (+32-93558727) 93558727 (+32-93558727)

Fax (fax): +32 (56) 787-33-35 +32 (56) 787-33-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA
Products information BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA

BTW identificatienummer (tax): BE04761993408
Ondernemingsnummer: 4192626953
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA
(Get full report from official database of BE for BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA
Addition kinds of activities for BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA

20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
33170102. Buizen, naadloos staal | Tubes, seamless steel
34230202. Soldeerbouten of coppers | Soldering irons or coppers
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment

Werken bij BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA in sociale netwerken
Look for responds of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. Laat een reactie achter voor BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. Leave a respond for BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA. BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA op de google maps. Adres en contacten BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA
Location of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA on the google maps. Address and contacts of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: 2 ITS SPRL | Cogefo SPRL | Procureur M-C | SOC.GEST.FORESTI?RE &IMMO | CHRISTOPHE GLAS

Other related companies as BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA: 2 ITS SPRL | Cogefo SPRL | Procureur M-C | SOC.GEST.FORESTI?RE &IMMO | CHRISTOPHE GLAS

BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761993408. Het bedrijf BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA bevindt zich op het adres: HEIRWEG 196; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, openstaande posities, locatie van BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA op de kaart.

BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, company assigned to the tax number BE04761993408. The company BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is located at the address: HEIRWEG 196; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA is not available. You also can look at reviews of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, open positions, location of BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUW-TECHNIEK-COMPAKTA, employees, financial statistics.