Conwed Plastics NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Conwed Plastics NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Conwed Plastics NV

Contactgegevens Conwed Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conwed Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Conwed Plastics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marcel Habetslaan 20 3600 Genk, België

Telefoon (phone): 089.84 83 10 (+32-089.84 83 10) 089.84 83 10 (+32-089.84 83 10)

Fax (fax): 089.84 83 20 (+32-089.84 83 20) 089.84 83 20 (+32-089.84 83 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conwed Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conwed Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conwed Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conwed Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conwed Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conwed Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conwed Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conwed Plastics NV
Products information Conwed Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE02538635253
Ondernemingsnummer: 5406890869
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Nets for vehicle construction; Plastic netting; Plastic packaging nets; Special nets for agriculture and forestry

Product categorie (product category): Mattress Parts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conwed Plastics NV
(Get full report from official database of BE for Conwed Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Conwed Plastics NV
Addition kinds of activities for Conwed Plastics NV

606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
38290403. Dynamometer instrumenten | Dynamometer instruments
50120104. Vans, noncommercial | Vans, noncommercial
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij Conwed Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conwed Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conwed Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conwed Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Conwed Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of Conwed Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conwed Plastics NV. Laat een reactie achter voor Conwed Plastics NV. Conwed Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conwed Plastics NV. Leave a respond for Conwed Plastics NV. Conwed Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conwed Plastics NV op de google maps. Adres en contacten Conwed Plastics NV
Location of Conwed Plastics NV on the google maps. Address and contacts of Conwed Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Conwed Plastics NV Conwed Plastics NV: FLLADBROKES BELGIUM SA | MAISON ANTOINE & AUR?LIE | Gift in Gift | STEFAAN DESIMPELAERE | BAKKERIJ GOORMACHTIGH P.

Other related companies as Conwed Plastics NV: FLLADBROKES BELGIUM SA | MAISON ANTOINE & AUR?LIE | Gift in Gift | STEFAAN DESIMPELAERE | BAKKERIJ GOORMACHTIGH P.

Conwed Plastics NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Conwed Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02538635253. Het bedrijf Conwed Plastics NV bevindt zich op het adres: Marcel Habetslaan 20 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mattress Parts. Lijst met producten zijn Nets for vehicle construction; Plastic netting; Plastic packaging nets; Special nets for agriculture and forestry.
De hoofdactiviteit van Conwed Plastics NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conwed Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conwed Plastics NV, openstaande posities, locatie van Conwed Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Conwed Plastics NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Conwed Plastics NV, company assigned to the tax number BE02538635253. The company Conwed Plastics NV is located at the address: Marcel Habetslaan 20 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mattress Parts. List of products are Nets for vehicle construction; Plastic netting; Plastic packaging nets; Special nets for agriculture and forestry.
The main activity of Conwed Plastics NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Conwed Plastics NV is not available. You also can look at reviews of Conwed Plastics NV, open positions, location of Conwed Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conwed Plastics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conwed Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conwed Plastics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conwed Plastics NV, employees, financial statistics.