FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING

Contactgegevens FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Naemenstraat 47; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 95 26 (+32-03 777 95 26) 03 777 95 26 (+32-03 777 95 26)

Fax (fax): +32 (9) 316-75-80 +32 (9) 316-75-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING
Products information FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING

BTW identificatienummer (tax): BE08926361083
Ondernemingsnummer: 6153137207
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matrimonial agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING
(Get full report from official database of BE for FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING
Addition kinds of activities for FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
23690403. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: girls', children's, and infants'
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
39449909. vliegers | Kites
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING in sociale netwerken
Look for responds of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. Laat een reactie achter voor FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. Leave a respond for FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING. FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING op de google maps. Adres en contacten FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING
Location of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING on the google maps. Address and contacts of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING

Andere gerelateerde bedrijven als come FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: B.B.C. ALLGRO HOUTEM SP. | ALDI | DIRK MAES | PHILIPPE | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING: B.B.C. ALLGRO HOUTEM SP. | ALDI | DIRK MAES | PHILIPPE | VRIJE KLEUTERSCHOOL

FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08926361083. Het bedrijf FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING bevindt zich op het adres: Van Naemenstraat 47; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Matrimonial agencies. Producten gemaakt in FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, openstaande posities, locatie van FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING op de kaart.

FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, company assigned to the tax number BE08926361083. The company FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is located at the address: Van Naemenstraat 47; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Matrimonial agencies. Products created in FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING were not found.
The main activity of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING is not available. You also can look at reviews of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, open positions, location of FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAIR HUWELIJKSBEMIDDELING, employees, financial statistics.