NV PLAST-O-FORM NV

Contactgegevens NV PLAST-O-FORM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV PLAST-O-FORM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV PLAST-O-FORM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stuivenbergstraat 96; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 25 20 (+32-051 31 25 20) 051 31 25 20 (+32-051 31 25 20)

Fax (fax): 051 30 54 46 (+32-051 30 54 46) 051 30 54 46 (+32-051 30 54 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV PLAST-O-FORM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV PLAST-O-FORM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV PLAST-O-FORM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV PLAST-O-FORM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV PLAST-O-FORM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV PLAST-O-FORM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV PLAST-O-FORM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV PLAST-O-FORM NV
Products information NV PLAST-O-FORM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04287109375
Ondernemingsnummer: 7205902099
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in NV PLAST-O-FORM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matrices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV PLAST-O-FORM NV
(Get full report from official database of BE for NV PLAST-O-FORM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV PLAST-O-FORM NV
Addition kinds of activities for NV PLAST-O-FORM NV

508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
51910202. Eten geven | Feed
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij NV PLAST-O-FORM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV PLAST-O-FORM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV PLAST-O-FORM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV PLAST-O-FORM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van NV PLAST-O-FORM NV in sociale netwerken
Look for responds of NV PLAST-O-FORM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV PLAST-O-FORM NV. Laat een reactie achter voor NV PLAST-O-FORM NV. NV PLAST-O-FORM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV PLAST-O-FORM NV. Leave a respond for NV PLAST-O-FORM NV. NV PLAST-O-FORM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV PLAST-O-FORM NV op de google maps. Adres en contacten NV PLAST-O-FORM NV
Location of NV PLAST-O-FORM NV on the google maps. Address and contacts of NV PLAST-O-FORM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NV PLAST-O-FORM NV NV PLAST-O-FORM NV: PATRICK CORDIER | Avoiron J | Parafientje | SIPUS | STRUMMEYER, RAINER

Other related companies as NV PLAST-O-FORM NV: PATRICK CORDIER | Avoiron J | Parafientje | SIPUS | STRUMMEYER, RAINER

NV PLAST-O-FORM NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NV PLAST-O-FORM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04287109375. Het bedrijf NV PLAST-O-FORM NV bevindt zich op het adres: Stuivenbergstraat 96; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Matrices. Producten gemaakt in NV PLAST-O-FORM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NV PLAST-O-FORM NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV PLAST-O-FORM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV PLAST-O-FORM NV, openstaande posities, locatie van NV PLAST-O-FORM NV op de kaart.

NV PLAST-O-FORM NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is NV PLAST-O-FORM NV, company assigned to the tax number BE04287109375. The company NV PLAST-O-FORM NV is located at the address: Stuivenbergstraat 96; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Matrices. Products created in NV PLAST-O-FORM NV were not found.
The main activity of NV PLAST-O-FORM NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NV PLAST-O-FORM NV is not available. You also can look at reviews of NV PLAST-O-FORM NV, open positions, location of NV PLAST-O-FORM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV PLAST-O-FORM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV PLAST-O-FORM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV PLAST-O-FORM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV PLAST-O-FORM NV, employees, financial statistics.