MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE
Private companiesPersonal Services • MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE

Contactgegevens MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route Z茅nobe Gramme 21; 4821; Dison (Andrimont), België

Telefoon (phone): 087 35 02 70; 0475 25 85 36 (+32-087 35 02 70; 0475 25 85 36) 087 35 02 70; 0475 25 85 36 (+32-087 35 02 70; 0475 25 85 36)

Fax (fax): 087 35 04 27 (+32-087 35 04 27) 087 35 04 27 (+32-087 35 04 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE
Products information MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07888702392
Ondernemingsnummer: 7802734375
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Fork lift trucks

Product categorie (product category): Material handling machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE
(Get full report from official database of BE for MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE
Addition kinds of activities for MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE

17999933. Screening contractor: raam, deur, etc. | Screening contractor: window, door, etc.
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
20840100. wijnen | Wines
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
39499908. Indiase clubs | Indian clubs

Werken bij MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. Laat een reactie achter voor MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. Leave a respond for MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE. MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE op de google maps. Adres en contacten MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE
Location of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE on the google maps. Address and contacts of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: Lefebvre G | COIFFURE CARRE | Pierres Haarmode | J.P. DAVREUX | New Media Events

Other related companies as MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE: Lefebvre G | COIFFURE CARRE | Pierres Haarmode | J.P. DAVREUX | New Media Events

MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07888702392. Het bedrijf MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE bevindt zich op het adres: Route Z茅nobe Gramme 21; 4821; Dison (Andrimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Material handling machines. Lijst met producten zijn Fork lift trucks.
De hoofdactiviteit van MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, openstaande posities, locatie van MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE op de kaart.

MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, company assigned to the tax number BE07888702392. The company MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is located at the address: Route Z茅nobe Gramme 21; 4821; Dison (Andrimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Material handling machines. List of products are Fork lift trucks.
The main activity of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE is not available. You also can look at reviews of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, open positions, location of MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC LEJEUNE MANUTENT SERVICE, employees, financial statistics.