S.M.B.

Contactgegevens S.M.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.M.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.M.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 20; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89481408 (+32-89481408) 89481408 (+32-89481408)

Fax (fax): +32 (61) 337-99-81 +32 (61) 337-99-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.M.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.M.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.M.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.M.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.M.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.M.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.M.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.M.B.
Products information S.M.B.

BTW identificatienummer (tax): BE06412963867
Ondernemingsnummer: 7323455810
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in S.M.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matelas Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.M.B.
(Get full report from official database of BE for S.M.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.M.B.
Addition kinds of activities for S.M.B.

28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij S.M.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.M.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.M.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.M.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van S.M.B. in sociale netwerken
Look for responds of S.M.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.M.B.. Laat een reactie achter voor S.M.B.. S.M.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.M.B.. Leave a respond for S.M.B.. S.M.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.M.B. op de google maps. Adres en contacten S.M.B.
Location of S.M.B. on the google maps. Address and contacts of S.M.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come S.M.B. S.M.B.: FORTIS | Beldis gcv | Soetaert A | EAST-WEST MOTORS | Babbel (Den)

Other related companies as S.M.B.: FORTIS | Beldis gcv | Soetaert A | EAST-WEST MOTORS | Babbel (Den)

S.M.B. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.M.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412963867. Het bedrijf S.M.B. bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 20; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Matelas Fab. Producten gemaakt in S.M.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.M.B. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.M.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.M.B., openstaande posities, locatie van S.M.B. op de kaart.

S.M.B. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.M.B., company assigned to the tax number BE06412963867. The company S.M.B. is located at the address: BOSSTRAAT 20; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Matelas Fab. Products created in S.M.B. were not found.
The main activity of S.M.B. is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.M.B. is not available. You also can look at reviews of S.M.B., open positions, location of S.M.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.M.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.M.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.M.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.M.B., employees, financial statistics.