LA CHRYSALIDE-Houben I

Contactgegevens LA CHRYSALIDE-Houben I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CHRYSALIDE-Houben I: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CHRYSALIDE-Houben I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Milmort 24; 4680; Oupeye (Herm茅e), België

Telefoon (phone): 04 278 47 09 (+32-04 278 47 09) 04 278 47 09 (+32-04 278 47 09)

Fax (fax): +32 (11) 903-26-77 +32 (11) 903-26-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CHRYSALIDE-Houben I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CHRYSALIDE-Houben I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CHRYSALIDE-Houben I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CHRYSALIDE-Houben I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CHRYSALIDE-Houben I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CHRYSALIDE-Houben I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CHRYSALIDE-Houben I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CHRYSALIDE-Houben I
Products information LA CHRYSALIDE-Houben I

BTW identificatienummer (tax): BE05686492919
Ondernemingsnummer: 5457702636
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Beauty salons

Product categorie (product category): Massage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CHRYSALIDE-Houben I
(Get full report from official database of BE for LA CHRYSALIDE-Houben I)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CHRYSALIDE-Houben I
Addition kinds of activities for LA CHRYSALIDE-Houben I

02599905. Quail boerderij | Quail farm
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
39999946. Vingernails, kunstmatig | Fingernails, artificial
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law

Werken bij LA CHRYSALIDE-Houben I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CHRYSALIDE-Houben I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CHRYSALIDE-Houben I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CHRYSALIDE-Houben I. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van LA CHRYSALIDE-Houben I in sociale netwerken
Look for responds of LA CHRYSALIDE-Houben I in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CHRYSALIDE-Houben I. Laat een reactie achter voor LA CHRYSALIDE-Houben I. LA CHRYSALIDE-Houben I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CHRYSALIDE-Houben I. Leave a respond for LA CHRYSALIDE-Houben I. LA CHRYSALIDE-Houben I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CHRYSALIDE-Houben I op de google maps. Adres en contacten LA CHRYSALIDE-Houben I
Location of LA CHRYSALIDE-Houben I on the google maps. Address and contacts of LA CHRYSALIDE-Houben I

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CHRYSALIDE-Houben I LA CHRYSALIDE-Houben I: FORTIS | Espace Coiffure | PWA GALMAARDEN | Philippe F | WIM GIELEN

Other related companies as LA CHRYSALIDE-Houben I: FORTIS | Espace Coiffure | PWA GALMAARDEN | Philippe F | WIM GIELEN

LA CHRYSALIDE-Houben I is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CHRYSALIDE-Houben I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05686492919. Het bedrijf LA CHRYSALIDE-Houben I bevindt zich op het adres: Rue de Milmort 24; 4680; Oupeye (Herm茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Massage. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van LA CHRYSALIDE-Houben I is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CHRYSALIDE-Houben I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CHRYSALIDE-Houben I, openstaande posities, locatie van LA CHRYSALIDE-Houben I op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA CHRYSALIDE-Houben I is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CHRYSALIDE-Houben I, company assigned to the tax number BE05686492919. The company LA CHRYSALIDE-Houben I is located at the address: Rue de Milmort 24; 4680; Oupeye (Herm茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Massage. List of products are Beauty salons.
The main activity of LA CHRYSALIDE-Houben I is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CHRYSALIDE-Houben I is not available. You also can look at reviews of LA CHRYSALIDE-Houben I, open positions, location of LA CHRYSALIDE-Houben I on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CHRYSALIDE-Houben I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CHRYSALIDE-Houben I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CHRYSALIDE-Houben I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CHRYSALIDE-Houben I, employees, financial statistics.