ACADEMY BLANCKE

Contactgegevens ACADEMY BLANCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMY BLANCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMY BLANCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Korenbeek 20; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 465 94 54; 0475 25 64 63; 0475 47 41 34 (+32-02 465 94 54; 0475 25 64 63; 0475 47 41 34) 02 465 94 54; 0475 25 64 63; 0475 47 41 34 (+32-02 465 94 54; 0475 25 64 63; 0475 47 41 34)

Fax (fax): 052 33 40 31 (+32-052 33 40 31) 052 33 40 31 (+32-052 33 40 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMY BLANCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMY BLANCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMY BLANCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMY BLANCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMY BLANCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMY BLANCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMY BLANCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMY BLANCKE
Products information ACADEMY BLANCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05271484375
Ondernemingsnummer: 7627777099
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ACADEMY BLANCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Martial arts and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMY BLANCKE
(Get full report from official database of BE for ACADEMY BLANCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMY BLANCKE
Addition kinds of activities for ACADEMY BLANCKE

17990209. Waterdicht | Waterproofing
17990901. Boring voor bouwconstructie | Boring for building construction
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic
30690500. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
51690301. wasmiddelen | Detergents
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij ACADEMY BLANCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMY BLANCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMY BLANCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMY BLANCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van ACADEMY BLANCKE in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMY BLANCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMY BLANCKE. Laat een reactie achter voor ACADEMY BLANCKE. ACADEMY BLANCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMY BLANCKE. Leave a respond for ACADEMY BLANCKE. ACADEMY BLANCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMY BLANCKE op de google maps. Adres en contacten ACADEMY BLANCKE
Location of ACADEMY BLANCKE on the google maps. Address and contacts of ACADEMY BLANCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMY BLANCKE ACADEMY BLANCKE: MOLTENI | THEYS P. | VDS PLASTICS | Solvay S.A. - Belgique | M. MAHIEU

Other related companies as ACADEMY BLANCKE: MOLTENI | THEYS P. | VDS PLASTICS | Solvay S.A. - Belgique | M. MAHIEU

ACADEMY BLANCKE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMY BLANCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05271484375. Het bedrijf ACADEMY BLANCKE bevindt zich op het adres: Rue du Korenbeek 20; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Martial arts and accessories. Producten gemaakt in ACADEMY BLANCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACADEMY BLANCKE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMY BLANCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMY BLANCKE, openstaande posities, locatie van ACADEMY BLANCKE op de kaart.

ACADEMY BLANCKE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMY BLANCKE, company assigned to the tax number BE05271484375. The company ACADEMY BLANCKE is located at the address: Rue du Korenbeek 20; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Martial arts and accessories. Products created in ACADEMY BLANCKE were not found.
The main activity of ACADEMY BLANCKE is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMY BLANCKE is not available. You also can look at reviews of ACADEMY BLANCKE, open positions, location of ACADEMY BLANCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMY BLANCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMY BLANCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMY BLANCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMY BLANCKE, employees, financial statistics.