MIREILLE PLATTON

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MIREILLE PLATTON
Private companiesTransportation by Air • MIREILLE PLATTON

Contactgegevens MIREILLE PLATTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIREILLE PLATTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIREILLE PLATTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI CARONSTRAAT 19; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26575799 (+32-26575799) 26575799 (+32-26575799)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIREILLE PLATTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIREILLE PLATTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIREILLE PLATTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIREILLE PLATTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIREILLE PLATTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIREILLE PLATTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIREILLE PLATTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIREILLE PLATTON
Products information MIREILLE PLATTON

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIREILLE PLATTON
(Get full report from official database of BE for MIREILLE PLATTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIREILLE PLATTON
Addition kinds of activities for MIREILLE PLATTON

391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts

Werken bij MIREILLE PLATTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIREILLE PLATTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIREILLE PLATTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIREILLE PLATTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

Zoek naar antwoorden van MIREILLE PLATTON in sociale netwerken
Look for responds of MIREILLE PLATTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIREILLE PLATTON. Laat een reactie achter voor MIREILLE PLATTON. MIREILLE PLATTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIREILLE PLATTON. Leave a respond for MIREILLE PLATTON. MIREILLE PLATTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIREILLE PLATTON op de google maps. Adres en contacten MIREILLE PLATTON
Location of MIREILLE PLATTON on the google maps. Address and contacts of MIREILLE PLATTON

Andere gerelateerde bedrijven als come MIREILLE PLATTON MIREILLE PLATTON: INTERKOMMUNALE VOOR ENERGIE | FLDIAMDEL NV | PHOTO VELLE | GOESSENS | Plusj茅 Raymond

Other related companies as MIREILLE PLATTON: INTERKOMMUNALE VOOR ENERGIE | FLDIAMDEL NV | PHOTO VELLE | GOESSENS | Plusj茅 Raymond

MIREILLE PLATTON is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIREILLE PLATTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf MIREILLE PLATTON bevindt zich op het adres: HENRI CARONSTRAAT 19; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van MIREILLE PLATTON is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIREILLE PLATTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIREILLE PLATTON, openstaande posities, locatie van MIREILLE PLATTON op de kaart.

MIREILLE PLATTON is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIREILLE PLATTON, company assigned to the tax number BE01098052978. The company MIREILLE PLATTON is located at the address: HENRI CARONSTRAAT 19; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of MIREILLE PLATTON is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MIREILLE PLATTON is not available. You also can look at reviews of MIREILLE PLATTON, open positions, location of MIREILLE PLATTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIREILLE PLATTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIREILLE PLATTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIREILLE PLATTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIREILLE PLATTON, employees, financial statistics.