FRANS FAVEERE & CO

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FRANS FAVEERE & CO
Private companiesFood Stores • FRANS FAVEERE & CO

Contactgegevens FRANS FAVEERE & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS FAVEERE & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS FAVEERE & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 24-26; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755179 (+32-56755179) 56755179 (+32-56755179)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS FAVEERE & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS FAVEERE & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS FAVEERE & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS FAVEERE & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS FAVEERE & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS FAVEERE & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS FAVEERE & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS FAVEERE & CO
Products information FRANS FAVEERE & CO

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Chaussures Grandes Pointures, Chaussures pour Dames, Chaussures pour Enfants.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS FAVEERE & CO
(Get full report from official database of BE for FRANS FAVEERE & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS FAVEERE & CO
Addition kinds of activities for FRANS FAVEERE & CO

641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)
50459902. Anti-statische apparatuur en apparaten | Anti-static equipment and devices
73890105. Playwrights 'makelaars | Playwrights' brokers
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij FRANS FAVEERE & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS FAVEERE & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS FAVEERE & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS FAVEERE & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van FRANS FAVEERE & CO in sociale netwerken
Look for responds of FRANS FAVEERE & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS FAVEERE & CO. Laat een reactie achter voor FRANS FAVEERE & CO. FRANS FAVEERE & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS FAVEERE & CO. Leave a respond for FRANS FAVEERE & CO. FRANS FAVEERE & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS FAVEERE & CO op de google maps. Adres en contacten FRANS FAVEERE & CO
Location of FRANS FAVEERE & CO on the google maps. Address and contacts of FRANS FAVEERE & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS FAVEERE & CO FRANS FAVEERE & CO: FLASPENTECH EUROPE SA | Studio Caroline | SCHOENMAKERIJ KRIS | Mindana Gabie-Ange | FRANS KIMPE

Other related companies as FRANS FAVEERE & CO: FLASPENTECH EUROPE SA | Studio Caroline | SCHOENMAKERIJ KRIS | Mindana Gabie-Ange | FRANS KIMPE

FRANS FAVEERE & CO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS FAVEERE & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf FRANS FAVEERE & CO bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 24-26; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures. Lijst met producten zijn Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Chaussures Grandes Pointures, Chaussures pour Dames, Chaussures pour Enfants..
De hoofdactiviteit van FRANS FAVEERE & CO is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS FAVEERE & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS FAVEERE & CO, openstaande posities, locatie van FRANS FAVEERE & CO op de kaart.

FRANS FAVEERE & CO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS FAVEERE & CO, company assigned to the tax number BE06369567871. The company FRANS FAVEERE & CO is located at the address: OTEGEMSTRAAT 24-26; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Chaussures. List of products are Types de Chaussures: Chaussures pour Hommes, Chaussures Grandes Pointures, Chaussures pour Dames, Chaussures pour Enfants..
The main activity of FRANS FAVEERE & CO is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS FAVEERE & CO is not available. You also can look at reviews of FRANS FAVEERE & CO, open positions, location of FRANS FAVEERE & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS FAVEERE & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS FAVEERE & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS FAVEERE & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS FAVEERE & CO, employees, financial statistics.