MONIQUE SEIJNAEVE

Contactgegevens MONIQUE SEIJNAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONIQUE SEIJNAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONIQUE SEIJNAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELAARSESTRAAT 11; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51302726 (+32-51302726) 51302726 (+32-51302726)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONIQUE SEIJNAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONIQUE SEIJNAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONIQUE SEIJNAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONIQUE SEIJNAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONIQUE SEIJNAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONIQUE SEIJNAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONIQUE SEIJNAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONIQUE SEIJNAEVE
Products information MONIQUE SEIJNAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MONIQUE SEIJNAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maroquinerie and articles de voyage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONIQUE SEIJNAEVE
(Get full report from official database of BE for MONIQUE SEIJNAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONIQUE SEIJNAEVE
Addition kinds of activities for MONIQUE SEIJNAEVE

09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
50210303. matrassen | Mattresses

Werken bij MONIQUE SEIJNAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONIQUE SEIJNAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONIQUE SEIJNAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONIQUE SEIJNAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van MONIQUE SEIJNAEVE in sociale netwerken
Look for responds of MONIQUE SEIJNAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONIQUE SEIJNAEVE. Laat een reactie achter voor MONIQUE SEIJNAEVE. MONIQUE SEIJNAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONIQUE SEIJNAEVE. Leave a respond for MONIQUE SEIJNAEVE. MONIQUE SEIJNAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONIQUE SEIJNAEVE op de google maps. Adres en contacten MONIQUE SEIJNAEVE
Location of MONIQUE SEIJNAEVE on the google maps. Address and contacts of MONIQUE SEIJNAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come MONIQUE SEIJNAEVE MONIQUE SEIJNAEVE: VELTIS NV | CDC | Romeo BVBA | MAISON LA CHAUMI?RE | A.S.P. Nettoyage

Other related companies as MONIQUE SEIJNAEVE: VELTIS NV | CDC | Romeo BVBA | MAISON LA CHAUMI?RE | A.S.P. Nettoyage

MONIQUE SEIJNAEVE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONIQUE SEIJNAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf MONIQUE SEIJNAEVE bevindt zich op het adres: ROESELAARSESTRAAT 11; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maroquinerie and articles de voyage. Producten gemaakt in MONIQUE SEIJNAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONIQUE SEIJNAEVE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONIQUE SEIJNAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONIQUE SEIJNAEVE, openstaande posities, locatie van MONIQUE SEIJNAEVE op de kaart.

MONIQUE SEIJNAEVE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONIQUE SEIJNAEVE, company assigned to the tax number BE02007446289. The company MONIQUE SEIJNAEVE is located at the address: ROESELAARSESTRAAT 11; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maroquinerie and articles de voyage. Products created in MONIQUE SEIJNAEVE were not found.
The main activity of MONIQUE SEIJNAEVE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MONIQUE SEIJNAEVE is not available. You also can look at reviews of MONIQUE SEIJNAEVE, open positions, location of MONIQUE SEIJNAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONIQUE SEIJNAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONIQUE SEIJNAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONIQUE SEIJNAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONIQUE SEIJNAEVE, employees, financial statistics.