BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.

Contactgegevens BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEVINSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22380721 (+32-22380721) 22380721 (+32-22380721)

Fax (fax): +32 (14) 381-92-57 +32 (14) 381-92-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.
Products information BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.

BTW identificatienummer (tax): BE02572143554
Ondernemingsnummer: 8650604248
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.
(Get full report from official database of BE for BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.
Addition kinds of activities for BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.

359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
34639907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, nonferrous | Mechanical power transmission forgings, nonferrous
79970502. Racquetball club, lidmaatschap | Racquetball club, membership

Werken bij BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

Zoek naar antwoorden van BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. in sociale netwerken
Look for responds of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. Laat een reactie achter voor BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. Leave a respond for BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.. BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. op de google maps. Adres en contacten BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.
Location of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. on the google maps. Address and contacts of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: Randaxhe X | Becobel | Lassaut | CLEAN BUILDING | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET.: Randaxhe X | Becobel | Lassaut | CLEAN BUILDING | PHARMACIES DE GARDE

BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02572143554. Het bedrijf BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. bevindt zich op het adres: STEVINSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 477,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus; Reclamebureaus. Producten gemaakt in BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., openstaande posities, locatie van BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. op de kaart.

BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., company assigned to the tax number BE02572143554. The company BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is located at the address: STEVINSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 477,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marktonderzoekbureaus; Reclamebureaus. Products created in BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. were not found.
The main activity of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. is not available. You also can look at reviews of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., open positions, location of BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR.BEDRIJFSADV.& MARKET., employees, financial statistics.