OBJECTIVES MARKET.COMMUN.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • OBJECTIVES MARKET.COMMUN.
Private companiesTransportation by Air • OBJECTIVES MARKET.COMMUN.

Contactgegevens OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

OBJECTIVES MARKET.COMMUN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR GILSOULGAARDE 7; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27715653 (+32-27715653) 27715653 (+32-27715653)

Fax (fax): +32 (87) 886-66-63 +32 (87) 886-66-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OBJECTIVES MARKET.COMMUN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OBJECTIVES MARKET.COMMUN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OBJECTIVES MARKET.COMMUN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OBJECTIVES MARKET.COMMUN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OBJECTIVES MARKET.COMMUN.
Products information OBJECTIVES MARKET.COMMUN.

BTW identificatienummer (tax): BE08428131103
Ondernemingsnummer: 6316284179
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in OBJECTIVES MARKET.COMMUN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OBJECTIVES MARKET.COMMUN.
(Get full report from official database of BE for OBJECTIVES MARKET.COMMUN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor OBJECTIVES MARKET.COMMUN.
Addition kinds of activities for OBJECTIVES MARKET.COMMUN.

083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
24119903. Logging kampen en aannemers | Logging camps and contractors
34690304. Meubelcomponenten, porselein geëmailleerd | Furniture components, porcelain enameled
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
70330000. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites

Werken bij OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

Zoek naar antwoorden van OBJECTIVES MARKET.COMMUN. in sociale netwerken
Look for responds of OBJECTIVES MARKET.COMMUN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. Laat een reactie achter voor OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. OBJECTIVES MARKET.COMMUN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. Leave a respond for OBJECTIVES MARKET.COMMUN.. OBJECTIVES MARKET.COMMUN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OBJECTIVES MARKET.COMMUN. op de google maps. Adres en contacten OBJECTIVES MARKET.COMMUN.
Location of OBJECTIVES MARKET.COMMUN. on the google maps. Address and contacts of OBJECTIVES MARKET.COMMUN.

Andere gerelateerde bedrijven als come OBJECTIVES MARKET.COMMUN. OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: Aldo | Denver Real Estate Co | Dzamba Bienvenu V | LIBRAIRIE DU CLOS | CARL DIERICKX

Other related companies as OBJECTIVES MARKET.COMMUN.: Aldo | Denver Real Estate Co | Dzamba Bienvenu V | LIBRAIRIE DU CLOS | CARL DIERICKX

OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OBJECTIVES MARKET.COMMUN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428131103. Het bedrijf OBJECTIVES MARKET.COMMUN. bevindt zich op het adres: VICTOR GILSOULGAARDE 7; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 870,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus. Producten gemaakt in OBJECTIVES MARKET.COMMUN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OBJECTIVES MARKET.COMMUN., openstaande posities, locatie van OBJECTIVES MARKET.COMMUN. op de kaart.

OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is OBJECTIVES MARKET.COMMUN., company assigned to the tax number BE08428131103. The company OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is located at the address: VICTOR GILSOULGAARDE 7; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 870,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marktonderzoekbureaus. Products created in OBJECTIVES MARKET.COMMUN. were not found.
The main activity of OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OBJECTIVES MARKET.COMMUN. is not available. You also can look at reviews of OBJECTIVES MARKET.COMMUN., open positions, location of OBJECTIVES MARKET.COMMUN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OBJECTIVES MARKET.COMMUN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OBJECTIVES MARKET.COMMUN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OBJECTIVES MARKET.COMMUN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OBJECTIVES MARKET.COMMUN., employees, financial statistics.