KAN DESIGN CONSULTANTS

Contactgegevens KAN DESIGN CONSULTANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAN DESIGN CONSULTANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAN DESIGN CONSULTANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAAPSTRAAT 14; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32034150 32034150

Fax (fax): +32 (11) 552-87-87 +32 (11) 552-87-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAN DESIGN CONSULTANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAN DESIGN CONSULTANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAN DESIGN CONSULTANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAN DESIGN CONSULTANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAN DESIGN CONSULTANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAN DESIGN CONSULTANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAN DESIGN CONSULTANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAN DESIGN CONSULTANTS
Products information KAN DESIGN CONSULTANTS

BTW identificatienummer (tax): BE02079681396
Ondernemingsnummer: 5388488769
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in KAN DESIGN CONSULTANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAN DESIGN CONSULTANTS
(Get full report from official database of BE for KAN DESIGN CONSULTANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAN DESIGN CONSULTANTS
Addition kinds of activities for KAN DESIGN CONSULTANTS

606200. Staat krediet unies | State credit unions
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics

Werken bij KAN DESIGN CONSULTANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAN DESIGN CONSULTANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAN DESIGN CONSULTANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAN DESIGN CONSULTANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van KAN DESIGN CONSULTANTS in sociale netwerken
Look for responds of KAN DESIGN CONSULTANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAN DESIGN CONSULTANTS. Laat een reactie achter voor KAN DESIGN CONSULTANTS. KAN DESIGN CONSULTANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAN DESIGN CONSULTANTS. Leave a respond for KAN DESIGN CONSULTANTS. KAN DESIGN CONSULTANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAN DESIGN CONSULTANTS op de google maps. Adres en contacten KAN DESIGN CONSULTANTS
Location of KAN DESIGN CONSULTANTS on the google maps. Address and contacts of KAN DESIGN CONSULTANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAN DESIGN CONSULTANTS KAN DESIGN CONSULTANTS: RUSTOORD ENNEA | FLASH JOE | Maison Medicale Le Car D'Or ASBL | ASI | Sign

Other related companies as KAN DESIGN CONSULTANTS: RUSTOORD ENNEA | FLASH JOE | Maison Medicale Le Car D'Or ASBL | ASI | Sign

KAN DESIGN CONSULTANTS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAN DESIGN CONSULTANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02079681396. Het bedrijf KAN DESIGN CONSULTANTS bevindt zich op het adres: RAAPSTRAAT 14; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus. Producten gemaakt in KAN DESIGN CONSULTANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAN DESIGN CONSULTANTS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAN DESIGN CONSULTANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAN DESIGN CONSULTANTS, openstaande posities, locatie van KAN DESIGN CONSULTANTS op de kaart.

KAN DESIGN CONSULTANTS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAN DESIGN CONSULTANTS, company assigned to the tax number BE02079681396. The company KAN DESIGN CONSULTANTS is located at the address: RAAPSTRAAT 14; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marktonderzoekbureaus. Products created in KAN DESIGN CONSULTANTS were not found.
The main activity of KAN DESIGN CONSULTANTS is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAN DESIGN CONSULTANTS is not available. You also can look at reviews of KAN DESIGN CONSULTANTS, open positions, location of KAN DESIGN CONSULTANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAN DESIGN CONSULTANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAN DESIGN CONSULTANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAN DESIGN CONSULTANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAN DESIGN CONSULTANTS, employees, financial statistics.